• PRO TV
  • Salma Hayek, eclipsată de fiica ei pe covorul roșu la Premiile Oscar. Cât de frumoasa s-a făcut Valentina, la 15 ani

Salma Hayek, eclipsată de fiica ei pe covorul roșu la Premiile Oscar. Cât de frumoasa s-a făcut Valentina, la 15 ani

Salma Hayek, eclipsată de fiica ei pe covorul roșu la Premiile Oscar. Cât de frumoasa s-a făcut Valentina, la 15 ani

Salma Hayek a fost una dintre principalele atracții de pe covorul roșu al Premiilor Oscar. Decolteul ei a fost, și de data asta, imposibil de ignorat.

În vârstă de 46 de ani, Salma Hayek a fost una dintre cele mai admirate vedete ale serii. Actrița a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat, într-o superbă rochie Gucci, arămie, cu un decolteu sexy.

Salma a venit însoțită pe covorul roșu de fiica ei, Valentina, care tocmai a trecut printr-o schimbare radicală de look. În vârstă de 15 ani, adolescenta s-a volspit blondă pentru această apariție la Premiile Oscar. Tânăra a optat pentru o rochie elegantă roșie, cu umerii goi.Vezi si: Premiile Oscar 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Salma Hayek a defilat la brațul lui Antonio Banderas pe scena Oscarurilor, acolo unde a prezentat unul dintre premiile serii.

Artista nu a ratat șansa să se pozeze și alături de unul dintre cei mai în voga actori ai momentului, Pedro Pascal, apreciat pentru rolurile sale din The Last of Us și Mandalorian.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni