• PRO TV
  • Sophie Ellis Bextor va fi mama pentru a treia oara

Sophie Ellis Bextor va fi mama pentru a treia oara

Sophie Ellis Bextor va fi mama pentru a treia oara

Cantareata Sophie Ellis Bextor va deveni mama pentru a treia oara, in primavara anului 2012, a anuntat artista britanica prin intermediul unui mesaj postat joi pe Twitter.

"Voi avea inca un copil. Se va naste la primavara. Un frate sau o sora pentru Sonny si Kit", a declarat artista britanica, in varsta de 32 de ani, scrie MEDIAFAX.

Sophie Ellis Bextor este casatorita cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au impreuna doi fii - Sonny, in varsta de sapte ani, si Kit, in varsta de doi ani.

"In plus, inregistrarile pentru cel de-al cincilea album al meu continua asa cum era programat. De fapt, am primit si un termen-limita pentru finalizarea inregistrarilor. Ma aflu chiar acum in studio", a adaugat cantareata.

Precedentele doua sarcini ale cantaretei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cantaretei britanice, s-a nascut prematur, venind pe lume cu opt saptamani inainte de termen, prin cezariana. Kit, al doilea copil al artistei, s-a nascut si el prematur, cu noua saptamani inainte de termen, si a cantarit la nastere doar 1,2 kilograme.

Sophie Ellis Bextor si Richard Jones s-au intalnit in 2003, la o saptamana dupa ce cantareata se despartise de partenerul ei din ultimii sase ani, Andy Boyd.

Cantareata si compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea in anul 2000, o data cu lansarea pe piata a single-ului "If This Ain't Love", cantat impreuna cu DJ Spiller. De atunci, artista britanica a lansat si alte piese de succes, precum "Murder On The Dancefloor", "Take Me Home" si "Music Gets the best of me". Muzica lui Sophie Ellis-Bextor este un amestec de disco si pop, cu influente electronice din anii '80.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni