• PRO TV
  • Cum a petrecut Christine Valmy de ziua ei la Paris: a purtat o rochie de 7 kg si a baut vin vechi de 85 de ani! VIDEO

Cum a petrecut Christine Valmy de ziua ei la Paris: a purtat o rochie de 7 kg si a baut vin vechi de 85 de ani! VIDEO

Cum a petrecut Christine Valmy de ziua ei la Paris: <span style="color:#b22222;">a purtat o rochie de 7 kg si a baut vin vechi de 85 de ani! VIDEO</span>

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost o sarbatoare in lant pentru Christine Valmy. Azi implineste 85 de ani, iar de vineri pana duminica a petrecut la Paris ca-n basme, trei zile si trei nopti.

O echipa “Happy Hour” a mers in capitala franceza si a luat parte, in exclusivitate, la petrecerile organizate pentru aceasta aniversare. 

Christine Valmy a dat startul cu un cocktail, vineri seara, organizat la ea acasa, acolo unde si-a intampinat prietenii cu sampanie si icre negre. A doua zi, Christine Valmy a continuat petrecerea la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Paris, unde si-a delectat oaspetii cu vin vechi din 1926, a purtat diamante si a stralucit intr-o rochie superba lucrata manual, cumparata din Statele Unite special pentru aceasta ocazie si care cantareste nici mai mult nici mai putin de 7 kilograme!

Weekend-ul s-a incheiat duminica seara cu un party intr-un club de lux parizian cu circuit inchis.

Christine Valmy, lux la Paris pe happyhour.protv.ro

Iar in editia de maine, 26 octombrie, cei care vor sta cu ochii pe emisiunea lui Maruta o vor putea insoti pe Christine Valmy la o plimbare prin Paris, in locurile unde ii placea sa mearga cu sotul sau, dar si in locuintele pe care le detine intr-unul dintre cele mai cunoscute cartiere din capitala franceza.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni