• PRO TV
  • Veverita Alina de la “Happy Hour” este fan al trupei Paramore: organizeaza un concert tribut

Veverita Alina de la “Happy Hour” este fan al trupei Paramore: organizeaza un concert tribut

Veverita Alina de la “Happy Hour” este fan al trupei Paramore: organizeaza un concert tribut

Jumatatea roscata a trupei RedBlonde, Alina Chinie, cea care canta zi de zi in bandul “Happy Hour” de la Pro Tv, organizeaza saptamana aceasta un concert tribut pentru una dintre trupele sale preferate.

Veverita Alina este fan al formatiei rock Paramore, astfel ca sambata aceasta, pe 29 octombrie, va canta intr-un concert menit sa aduca mai aproape de Romania muzica americanilor. “Pe langa teatru si ce fac la “Happy Hour”, mi-am ales o a doua “meserie”... aceea de a ma elibera de tot. La emisiune trebuie sa fiu cuminte, la cantari trebuie sa fiu eleganta si linistita, iar la teatru mereu joc un rol.

Am hotarat sa intru putin ca Rose in partea de jos a Titanicului si m-am dus direct in Fire unde o sa sustin unul din cele mai importante si frumoase concerte ale vietii mele. Trupa Paramore este una din preferatele mele, asa ca am hotarat sa fac un concert tribut alaturi de alti patru prieteni foarte buni, toti provenind din zona underground. Abia astept concertul, sper sa vina cat mai multa lume”, a incheiat incantata Alina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni