• PRO TV
  • Cine este top modelul care are o relatie cu Leonardo DiCaprio. Ce spun profesorii despre eleva Madalina Ghenea FOTO

Cine este top modelul care are o relatie cu Leonardo DiCaprio. Ce spun profesorii despre eleva Madalina Ghenea FOTO

Cine este top modelul care are o relatie cu <span style="color:#f00;">Leonardo DiCaprio</span>. Ce spun profesorii despre eleva Madalina Ghenea <span style="color:#f00;">FOTO</span>

Profesorii Madalinei Ghenea, top modelul care ar avea o relatie cu Leonardo DiCaprio, spun ca sunt mândri ca tânara a fost eleva lor, la Colegiului National "Ion Minulescu" din Slatina, intrucât, desi in perioada liceului era cunoscuta in modelling, aceasta era "modesta" si "de nota 10".

Madalina Ghenea, originara din Slatina, a fost o eleva de "nota 10", spun profesorii Colegiului National "Ion Minulescu", unde tânara a invatat. Potrivit acestora, tânara a dat dovada de ambitie intrucât, desi calatorea in strainatate, "statea numai cu cartea in mâna", invatând lectiile in avion sau in masina.

"Noi ne mândrim ca a fost eleva noastra pentru ca trebuie sa va spun ca era foarte buna, de nota 10. Drept dovada sta catalogul si se poate observa ca a terminat clasa a XII - a cu media 9,59 si a avut medii de 10 la limba româna, la limba straina, la istorie sau geografie. Am apreciat-o pentru ca erau perioade in care trebuia sa plece, sa calatoreasca, iar atunci când se intorcea la scoala venea cu lectia invatata. Am intrebat-o cum procedeaza si mi-a spus ca atunci când pleca, in avion, in masina, ea invata lectiile, statea numai cu cartea in mâna. Numai asa putea sa ramâna la zi cu lectiile", a declarat, miercuri, Aurelia Cotosman, directorul Colegiului National "Ion Minulescu" din Slatina.

Ea sustine ca a aflat mult mai târziu ca Madalina Ghenea "era un nume in modelling", intrucât "nu a tinut sa spuna ca era si manechin".

"Era un nume in modelling in perioada liceului, deja aparuse intr-un album, insa ea a incercat sa fie cât mai modesta. Nu am stiut decât foarte târziu ca se ocupa de modelling pentru ca ea nu a tinut sa spuna ca era si manechin. Niciodata nu am vazut-o venind la scoala excentric imbracata, chiar mai modest decât multe alte colege, iar in timpul pauzei niciodata nu iesea pe holurile scolii, prefera sa stea in banca si sa repete lectiile", a mai spus Aurelia Cotosman.

Diriginta Madalinei Ghenea, profesoara Ioana Popescu, a marturisit ca se bucura de fiecare data când fosta sa eleva apare in reviste de succes.

"Am auzit si eu de la televizor ca este manechin de succes si am auzit ca ar fi prietena cu Leonardo Di Caprio. Eu nu pot decât sa ma bucur pentru ea pentru ca merita, este frumoasa si desteapta", a marturisit Ioana Popescu.

In presa au aparut informatii potrivit carora, Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu românca Mădălina Ghenea, care lucreaza ca top model, cei doi fiind surprinsi impreuna in Australia, unde actorul filmeaza in aceasta perioada.
In fotografii, Leonardo DiCaprio apare in compania unei brunete care pare a fi noua lui iubita. Aceasta a fost identificata de presa italiana ca fiind românca Madalina Ghenea.

Cei doi au fost surprinsi impreuna, duminica, pe terasa unui apartament din Vaucluse, New South Wales, Australia.
Madalina Ghenea are 24 de ani si este din Slatina. Ea a inceput sa plece din România pentru o cariera in modelling inca de la vârsta de 14 ani.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni