• PRO TV
  • Femeia care nu a stiut ca este insarcinata si cantareste mai putin decat fiica ei de 7 ani! FOTO

Femeia care nu a stiut ca este insarcinata si cantareste mai putin decat fiica ei de 7 ani! FOTO

Femeia care nu a stiut ca este insarcinata si cantareste mai putin decat fiica ei de 7 ani! <span style="color:#f00;">FOTO </span>

O femeie in varsta de 26 de ani, mama unei fetiţe de 7 ani, şochează prin apariţia alături de aceasta, deoarece greutatea ei este mai mică decât cea a fiicei sale.

Imaginea este cu atât mai impresionanta cu cât cele doua sunt imbracate in rochii de aceeasi marime.

Rebecca Jones, in vârsta de 26 de ani, cântareste 31 de kilograme, mai putin decât fiica sa in vârsta de 7 ani, scrie dailymail.co.uk.

Rebecca supravietuieste cu supa, pâine prajita si energizante, desi doctorii au avertizat-o ca lipsa nutrientilor ar putea sa o ucida. In acelasi timp, femeia o incurajeaza pe fetita ei, Maisy, sa manânce ciocolata si prajituri.

"Faptul ca port aceleasi haine ca fiica mea ma face mândra. Este gresit, dar ma face sa ma simt bine. Nu ma consider slaba, intotdeauna ma vad mai mare decât sunt de fapt", a declarat Rebecca.

Problemele de alimentatie ale Rebeccai au aparut in urma divortului parintilor, când aceasta avea 11 ani. Pentru ca se refugia in mâncare, a ajuns sa cântareasca 95 de kilograme, iar din cauza batjocurii colegilor si-a pierdut respectul de sine.

"La 13 ani am incetat sa manânc", a spus Rebecca.

Dupa o pierdere drastica in greutate, prietenii au inceput sa o complimenteze pentru silueta ei, iar familia nu a observat pericolele. Dupa doi ani, tânara a ajuns la 50 de kilograme, iar menstruatia i s-a oprit.

"Eram atât de slabita incât nu ma puteam ridica din pat", spune femeia.

La vârsta de 19 ani l-a cunoscut pe tatal fetitei ei. Deoarece crezuse ca anorexia a dus la infertilitate, femeia nu a stiut ca este insarcinata pâna in a 26-a saptamâna.

"Nu am stiut. Aveam aceeasi marime la haine, nu ma ingrasasem deloc iar abdomenul meu era plat", spune Rebecca.

In prezent greutatea fiicei sale este mai mare decât a sa, iar Rebecca o incurajeaza pe aceasta sa manânce prajituri, chipsuri si pizza.

"I-am spus ca am o problema de alimentatie si stie ca este un lucru rau. Daca vrea ciocolata, ii dau voie sa manânce. Nu vreau sa ii refuz mâncarea", a declarat femeia.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni