• PRO TV
  • Veronica A. Cara: "Razvan Ciobanu este un smintit, iar rochiile create de el au fost sechestrate" Vezi VIDEO

Veronica A. Cara: "Razvan Ciobanu este un smintit, iar rochiile create de el au fost sechestrate" Vezi VIDEO

Veronica A. Cara: "<span style="color:#f00;">Razvan Ciobanu este un smintit</span>, iar rochiile create de el au fost sechestrate" Vezi VIDEO

Un scandal atipic!

Consultantul de imagine al designerului vestimentar Razvan Ciobanu sustine ca acesta trebuia sa-si lanseze la sfarsitul lunii octombrie o colectie de haine foarte scumpe, dar evenimentul nu a mai avut loc.

Veronica A. Cara a facut afirmatii dure la Happy Hour: "Razvan Ciobanu nu are discernamant. Esti un smintit. Nu isi apara drepturile, are un prag ridicat de toleranta pentru altii, dar foarte scazut de toleranta pentru el. Rochiile create de el au fost sechestrate".

Designerul a intrat in direct in legatura in emisiunea lui Catalin Maruta si a spus ca, din punctul lui de vedere, nu exista nicio problema: "Evenimentul de pe 31 octombrie nu a mai avut loc din cauza unor probleme organizatorice. Fie ca am decis bine sau rau, nu doresc sa vorbesc despre asta".

"In 2009 am pierdut tot, acum sunt in regrupare. Problemele mele financiare au inceput atunci si mai continua si acum", a mai spus el.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni