• PRO TV
  • Gest obscen la 89 de ani. Ce a facut o baroneasa in Camera Lorzilor din Marea Britanie! FOTO+ VIDEO

Gest obscen la 89 de ani. Ce a facut o baroneasa in Camera Lorzilor din Marea Britanie! FOTO+ VIDEO

<span style="color:#f00;">Gest obscen la 89 de ani.</span> Ce a facut o baroneasa in Camera Lorzilor din Marea Britanie! FOTO+ VIDEO

O baroneasa in vârsta de 89 de ani a facut un gest obscen in Camera Lorzilor din Marea Britanie, dupa ce un coleg al sau a declarat ca veteranii din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, asemeni ei, arata "destul de batrani".

Scena a avut loc in timp ce Lord King sustinea un discurs despre generatia de razboi cu ocazia unei dezbateri in Camera Lorzilor. Intorcându-se catre Lady Trumpington, care rasfoia niste documente, Lord King, in vârsta de 78 de ani, si-a indreptat mâna catre ea si a continuat: "Si apoi supravietuitorii celui de-al Doilea Razboi Mondial au inceput sa arate destul de batrâni. Asa cum imi aminteste nobila mea prietena, baroneasa", relateaza Daily Mail.

In acel moment, Lady Trumpington ii arunca o privire dispretuitoare si ii arata doua degete, un gest considerat ofensator si obscen in Marea Britanie, dupa care revine la documentele sale.

Lady Trumpington a declarat luni ca gestul sau nu a fost intentionat si a insistat ca mâna i s-a ridicat accidental. "Nu am vrut sa fac acel gest. Trebuie sa mi se fi ridicat mâna. Nu am fost ofensata niciun moment de Lord King. Nu imi amintesc nimic", a declarat ea.

Nascuta in 1922, Lady Trumpington a fost primarul orasului Cambridge. In perioada 1989-1992, ea a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, pescuitului si Alimentatiei.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni