• PRO TV
  • Daniela Gyorfi: "Cand eram eleva, am locuit doi ani de zile in spital cu mama"

Daniela Gyorfi: "Cand eram eleva, am locuit doi ani de zile in spital cu mama"

Daniela Gyorfi: "Cand eram eleva, am locuit doi ani de zile in spital cu mama"

De 30 de ani, Anica Gyorfi e paralizata de la mijloc in jos. Un accident nefericit de la 29 de ani, un moment de neatentie in care s-a dezechilibrat si a cazut, au condamnat-o pe viata. Azi, dupa doi ani in care nu a mai iesit deloc din casa, Anica nu mai traieste decat sa o vada pe fiica Daniela fericita.

“Eu am luptat si lupt pentru Daniela pana am sa pun mainile pe piept, pana Dana va face 100 de ani si eu 150 de ani, cum ar veni… Dar cat o vrea Dumnezeu sa ma tina, vad ca a fost Dumnezeu si a tinut cu mine si cu Dana si-am ajuns pana aici!” Asa vorbeste Anica Gyorfi, mama care e de parere ca, de-a lungul timpului a devenit o femeie puternica prin Daniela.

Si asta pentru ca fata ei a reusit sa o faca pe mama sa sa se simta, nu un om cu handicap, ci o regina. Chiar artista spune ca a refuzat, pe cand era doar un copil de zece ani, sa isi duca mama la azil, desi bunica ei intentiona acest lucru. Mai mult, Daniela isi aminteste ca “am stat doi ani in spital cu mama zi de zi, nu aveam bani sa imi platesc caminul la scoala si in plus voiam sa am grija de ea.”

 
 
 
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni