• PRO TV
  • VIDEO. Cea mai COOL rabla a momentului! Sedinta foto inedita cu vedete, de 1 Decembrie

VIDEO. Cea mai COOL rabla a momentului! Sedinta foto inedita cu vedete, de 1 Decembrie

<span style="color:#f00;">VIDEO. Cea mai COOL rabla a momentului! </span>Sedinta foto inedita cu vedete, de 1 Decembrie

In editia speciala de Ziua Nationala, Catalin Maruta arata cum reusesc romanii sa isi puna la lucru talentul creativ si originalitatea, intr-o sedinta foto inedita.

De 1 Decembrie, la ”Happy Hour”, romani exceptionali, reprezentanti ai noii generatii, din domenii precum muzica, cinematografie, sport sau moda au devenit subiectul unei sedinte foto spectaculoase, intr-o rabla transformata intr-o adevarata opera de arta.

Artistul Costin Craioveanu si-a exersat talentul si curajul si a reusit sa realizeze o masina unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devine o decapotabila pictata in culorile drapelului national.


De 1 Decembrie, Catalin Maruta a sta de vorba in aceasta masina cu adevarat iesita din comn cu romani care exceleaza in domenii cu care toata tara se mandreste.

Valul tinerilor din noua generatie a conematografiei, Maria Dinulescu, Ada Condeeescu, George Pistereanu si Bogdan Dumitrache i-au povestit lui Maruta la ”Happy Hour” de ce iubesc ei Romania si cu ce realizari se mandresc, campioanele Romaniei la scrima si-au amintit extraordinarele emotii pe care le-au trait cand au adus acasa aurul si au ridicat drapelul tarii pe cea mai inalta treapta a podiumului, in vreme ce Inna a vorbit despre succesul romanesc in muzica, iar Mihai Albu despre cum poti face moda romaneasca la un nivel inalt.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni