• PRO TV
  • VIDEO. Cum arata o zi din viata Madalinei Ghenea, iubita lui Leonardo di Caprio! Afla ce fel de barbati ii plac :)

VIDEO. Cum arata o zi din viata Madalinei Ghenea, iubita lui Leonardo di Caprio! Afla ce fel de barbati ii plac :)

<span style="color:#f00;">VIDEO. Cum arata o zi din viata Madalinei Ghenea</span>, iubita lui Leonardo di Caprio!<span style="color:#f00;"> Afla ce fel de barbati ii plac :)</span>

In editia speciala ”Happy Hour” de 1 Decembrie, Ziua Nationala si ziua in care Pro Tv implineste 16 ani, Catalin Maruta a prezentat viata Madalinei Ghenea, modelul care a aparut in videoclipul lui Eros Ramazzotti si despre care se presupune ca are o relatie cu Leonardo di Caprio

Ajunsa de la Slatina in capitala internationala a modei, pentru o romanca de succes nu exista granite, iar Madalina va arata asta intr-un material realizat in exclusivitate de ”Happy Hour” la Milano si Miami.

Vezi cum arata o zi din viata Madalinei:


Un reporter ”Happy Hour” a insotit-o peste tot si a surprins imagini cu cea mai sexy romanca a momentului la o sedinta foto incendiara. Romanca ajunsa celebra nu doar in Peninsula a vorbit despre cariera sa, despre celebritate, despre visurile din copilarie si dorul de tara, despre parinti, dar si despre... iubire!

La 24 de ani, Madalina i-a facut pe fotografii italieni sa astepte minute bune pentru a avea o poza reusita cu cel mai de succes model din Italia. Mereu cu zambetul pe buze, romanca are de ce sa fie mandra: a reusit sa ajunga celebra in toata lumea, iar paparazzii o urmaresc peste tot de cand a fost surprinsa in mai multe randuri la bratul celebrului actor american Leonardo di Caprio, cel mai bine platit star de la Hollywood al momentului.

Ambitioasa, muncitoare si talentata, Madalina recunoaste ca dupa 10 ani de munca in moda, a reusit sa-si indeplineasca visul de a obtine primul sau rol intr-un film, o comedie, desi isi dorea ca primul ei rol sa fie intr-o drama. Si pentru ca viseaza sa ajunga o actrita de succes, romanca s-a inscris la cursurile scolii de actorie Lee Strasberg de la new York, iar la Milano are un profesor cu care se pregateste pentru fiecare rol.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni