• PRO TV
  • Ce ar fi vrut Angelina Jolie sa fie daca n-ar fi devenit actrita

Ce ar fi vrut Angelina Jolie sa fie daca n-ar fi devenit actrita

Ce ar fi vrut Angelina Jolie sa fie daca n-ar fi devenit actrita

Angelina Jolie a dezvaluit intr-un interviu difuzat de postul de televiziune CBS, duminica seara, in emisiunea "60 Minutes", ce meserie ar fi vrut sa aiba daca nu ar fi avut succes la Hollywood ca actrita.

Jolie si-ar fi dorit sa devina antreprenor de pompe funebre. "Stiu ca pare o meserie foarte ciudata, foarte excentrica si intunecata, dar, atunci când a murit bunicul meu, am fost foarte suparata din cauza inmormântarii care i-a fost organizata", a spus actrita americana. "Felul in care moare o persoana, felul in care familia incearca sa se impace cu moartea acesteia si ceea ce reprezinta moartea in sine reprezinta chestiuni diferite care ar trebui tratate in maniere diferite. Daca nu as fi avut succes ca actrita, aceasta (antreprenor de pompe funebre, n.r.) urma sa devina meseria mea", a adaugat Jolie, informeaza people.com.

In acest interviu, acordat jurnalistului Bob Simon de la CBS, actrita americana a vorbit despre multe subiecte, inclusiv despre trecutul ei turbulent si intunecat.

Intrebata ce pierd din vedere oamenii care o cunosc doar de pe coperta unor tabloide, actrita a spus: "Pe mine. Eu nu citesc acele reviste. Nu stiu pe cine prezinta ei acolo, dar presupun ca nu pe mine. Ei nu sunt eu. Ei nu cunosc lucrurile de care imi pasa mie. Gasesc ca (articolele lor) sunt marginite si adeseori destul de gresite" .

Actrita americana, care creste sase copii cu partenerul ei de viata, Brad Pitt, a dezvaluit totodata unul dintre secretele cuplului. "Nu lucram niciodata amândoi in acelasi timp". Ea a marturisit ca ar prefera "sa ramâna mereu acasa cu copiii".

"Mama mea a fost mama cu norma intreaga. Nu a avut propria cariera, propria viata, propriile experiente. Tot ce a facut a fost pentru copiii ei", a declarat Angelina Jolie despre mama ei, Marcheline Bertrand. "Nu voi fi niciodata o mama la fel de buna ca ea. Era bunatatea intruchipata. A fost cea mai generoasa si mai iubitoare persoana pe care am cunoscut-o - a fost mai buna decât sunt eu", a declarat artista americana.

Referindu-se la debutul ei in calitate de regizoare, odata cu lansarea oficiala a filmului "In the Land of Blood and Honey", Jolie a dezvaluit faptul ca a preferat sa debuteze cu un film in care abunda subiectele delicate, deoarece considera ca ar fi "ingrozitoare (daca ar debuta) cu o comedie". "Tot filmul a fost facut din elemente cu care trebuie sa lucrezi cu atentie si cu sensibilitate", a spus actrita.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni