• PRO TV
  • Cea mai desteapta inselatorie de pe Facebook: Cum poti ramane fara cont si fara bani

Cea mai desteapta inselatorie de pe Facebook: Cum poti ramane fara cont si fara bani

<span style="color:#f00;">Cea mai desteapta inselatorie de pe Facebook:</span> Cum poti ramane fara cont si fara bani

Conturile utilizatorilor Facebook sunt in pericol.

Una dintre cel mai bine realizate inselatorii pâna in prezent, menita sa il insele chiar si pe cel mai bun expert in computere, circula acum pe internet.

Un atac recent creat pentru a fura datele utilizatorilor Facebook este printre cele mai sofisticate de pâna acum, deoarece imita procedurile de securitate pe care site-uri ca Facebook sau Google le folosesc pentru a se apara de virusii informatici, scrie dailymail.co.uk.

Inselatoria apare sub forma unui email ce pare a fi venit din partea Facebook, in care utilizatorul este acuzat ca a insultat sau enervat alti utilizatori ai site-ului si este informat ca i se va sterge contul in 24 de ore.

Utilizatorul trebuie sa se logheze pe site cu contul si parola personale, moment in care este directionat catre un site fals unde ii sunt cerute un numar foarte mare de informatii personale si relevante despre contul sau, printre care si informatii despre contul bancar.

Utilizatorii Facebook sunt rugati sa fie atenti la datele personale pe care le dau pe diferite site-uri pentru a nu cadea prada inselatoriei. In momentul in care date personale ajung pe mâinile infractorilor, utilizatorii pot ramâne si fara user pe Facebook, dar si fara bani in cont.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni