• PRO TV
  • Vedetele Acasa au primit multe cadouri de la Mos Nicolae

Vedetele Acasa au primit multe cadouri de la Mos Nicolae

Vedetele Acasa au primit multe cadouri de la Mos Nicolae

Mos Nicolae i-a rasplatit, in egala masura, pe cei mari si pe cei mici care au fost cuminti in acest an. Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Povestirilor adevarate”, emisiune difuzata de luni pana sambata, de la 16.30, ACASA a fost foarte fericita dimineata cand s-a uitat in ghetute si a vazut ca Mosul nu a uitat-o nici in acest an.

“A trecut  pe la mine  si am fost foarte bucuroasa. Dis de dimineata m-am trezit devreme si, ca un copil, am dat fuga la ghete. Aveam ceva emotii, caci sincer nu am simtit ca mi se pregateste ceva, ba chiar eram convinsa ca Mosul a fost cam ocupat si ca nu ma va vizita.  Speram sa primesc o ciocolata si nu o nuielusa. Mosul mi-a lasat insa cadouri pe care mi le doream- parfumul meu drag si un set de creme pentru ingrijirea corpului. Lipseste nuielusa, semn ca si-a dat seama ca am fost cuminte”, spune amuzata Ioana.

 Si colegul Ioanei, Dan Cruceru a avut parte de cea mai frumoasa seara de Mos Nicolae pentru ca a privit sosirea Mosului prin ochii fiicei lui, Sophia Maria. "A fost cel mai frumos Mos Nicolae din viata mea! In copilarie, ma bucuram enorm de fiecare cadou primit. O bucurie sincera, de copil inocent. Acum, copilul acesta inocent a fost Sophia Maria si mi-a transmis fericirea ei pura, de prichindel iubit neconditionat de parintii lui. Pur si simplu, acest Mos Nicolae a fost altfel. A fost primul Mos facut alaturi de pitica noastra, iar zambetul ei a fost cel mai frumos cadou primit vreodata", marturiseste prezentatorul “Povestirilor adevarate”.

 Bucuros ca a fost cuminte a fost si Cabral, gazda “Povestirilor de noapte” care si-a sarbatorit si ziua onomastica de Sfantul Nicolae. “Mos Neculai, adica eu, a primit un tricou si un fular. Nimic spectaculos, stiu... sper ca la anul sa pot sa-ti spun ca am primit un elicopter si o colectie de 17 masini rare si oribil de scumpe. Anul asta va trebui sa ma multumesc cu fularul de la sor'mea si cu tricoul de la nevasta-mea”, povesteste amuzat Cabral.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni