• PRO TV
  • Lindsay Lohan, goala in Playboy. Coperta revistei a aparut pe internet! FOTO

Lindsay Lohan, goala in Playboy. Coperta revistei a aparut pe internet! FOTO

<span style="color:#b22222;">Lindsay Lohan, goala in Playboy.</span> Coperta revistei a aparut pe internet! FOTO

Coperta editiei Playboy in care Lindsay Lohan a pozat goala a aparut pe internet inainte de data oficiala planificata pentru publicare.

Coperta revistei pentru care vedeta in vârsta de 25 de ani a pozat recent a aparut pe internet inainte de data oficiala stabilita pentru publicare, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta apare in imagine purtând doar o pereche de pantofi negri cu toc, insa corpul sau este ascuns de un scaun cu spatarul in forma faimosului iepuras Playboy.

Lindsay Lohan, care a primit 1 milion de dolari pentru a poza in Playboy, planificase sa prezinte coperta revistei in emisiunea lui Ellen DeGeneres, pe 15 decembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta nu este pentru prima data când starleta americana pozeaza goala.

In 2008, Lindsay Lohan s-a dezbracat pentru o sedinta fotografica speciala, care a recreat celebrul colaj "Last Sitting" cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar sase saptamâni inainte de moartea vedetei americane, pentru numarul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus ca s-a simtit "foarte confortabil" sa pozeze goala.

Foto: Splash

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni