• PRO TV
  • Mos Maruta face... si primeste cadouri de Craciun: echipa ”Happy Hour” i-a vopsit gardul casei in tricolor!

Mos Maruta face... si primeste cadouri de Craciun: echipa ”Happy Hour” i-a vopsit gardul casei in tricolor!

<span style="color:#b22222;">Mos Maruta</span> face... si primeste cadouri de Craciun: echipa ”Happy Hour” i-a vopsit gardul casei in tricolor!

Coincidenta sau... nu, Maruta si Mos Craciun au anul acesta foarte multe in comun: amandoi stiu tot ce misca-n targ, cine se poarta bine si cine nu, amandoi sunt gata sa intre pe fereastra sau pe horn, daca nu pot pe usa, si amandoi au simtul umorului foarte dezvoltat!

Si, mai mult decat atat, amandoi sunt experti in cadouri care mai de care mai originale, care se vor etala la Pro Tv chiar in ziua de Craciun, de la 17.45, intr-o editie speciala ”Happy Hour”.

Anul acesta, Mos Maruta isi ia desaga la spinare si porneste la drum pentru a face surprize vedetelor, din Bucuresti pana in Norvegia! Mai intai, dupa o aterizare de zile mari in Capitala, Mos Maruta porneste la drum prin Bucuresti escortat chiar de politie, pentru ca vrea sa pazeasca asa cum se cuvine darurile de anul acesta. Apoi isi va lua zborul pana in Norvegia pentru a o surprinde si cadorisi pe cea mai simpatica asistenta din showbiz, doamna Bamboi.

Sirul faptelor bune il va purta pe cel mai happy Mos in multe alte locuri, pe care telespectatorii Pro Tv le vor descoperi in ziua de Craciun, dar si in platoul ”Happy Hour’. La final, asa cum ii sade bine Mosului, acesta se va intoarce la casa lui pentru odihna. Numai ca Mos Maruta are o echipa pusa pe sotii: gasca ”Happy Hour”, in frunte cu Ionela Prodan, il iau pe sus in zori de zi pentru ca a primit si el un cadou: i s-a vopsit gardul casei in tricolor!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni