• PRO TV
  • Personajul care te facea sa razi cu lacrimi. Cum arata Kramer dupa 20 de ani de la Seinfeld, cel mai bun sitcom din istorie

Personajul care te facea sa razi cu lacrimi. Cum arata Kramer dupa 20 de ani de la Seinfeld, cel mai bun sitcom din istorie

Personajul care te facea sa razi cu lacrimi. Cum arata Kramer dupa 20 de ani de la Seinfeld, cel mai bun sitcom din istorie

"Hoochy mama". 8 ani la rand ai ras in hohote cand auzeai replica spusa de Kramer in Seinfeld, considerat a fi cel mai bun serial de comedie american din istorie. Michael Richards a reusit sa creeze un personaj de legenda, Cosmo Kramer, pe care l-au indragit milioane de fani. Dar ce s-a intamplat cu actorul la 22 de ani distanta...

Kramer, considerat a fi cel mai amuzant personaj din serialul Seinfeld, si-a cucerit fanii de la prima aparitie: cine poate uita intrarile lui furtunoase pe usa, parul valvoi, hainele dezlante si cat de impiedicat era vecinul lui Seinfeld?

Michael Richards, nascut pe 24 iulie 1949, si-a inceput cariera ca actor de stand-up si a fost adus in lumina reflectoarelor de Billy Cristal, cand acesta a decis sa il invite la televiziune, in cadrul unui show special. Dupa acest moment, Richards a devenit un invitat al casei in cadrul show-ului Fridays, al postului ABC.

Inainte de a juca in Seinfeld, Michael Richards a avut numeroase aparitii in show-uri TV ca Cheers, Night Court, Miam Vice sau St. Elsewhere. Primele sale filme au fost So I Married Axe Murderer, Airheads, Young Doctors in Love, Problem Child, Coneheads si UHF. In timp ce filma pentru Seinfeld, a avut o aparitie scurta, dar de senzatie intr-un alt serial popular, Mad About You. 

Dupa ce a incheiat filmarile la Seinfeld, actorul nascut in Los Angeles in urma cu 62 de ani, a aparut in propriul show, The Michael Richards Show, dar care a durat un singur sezon. Dupa anularea emisiunii, Richards s-a intors la marea sa pasiune, stand-up-ul.

Actorul a primit o educatie moderna, n-a avut nici o traditie religioasa in familie, insa a fost atras inttodeauna de latura artistica a vietii, desi a fost destul de aproape de razboi. A fost recrutat in Razboiul din Vietnam, timp de doi ani a facut parte din armata americana, si alti 2 ani a  locuit in Germania, unde a facut parte din V Corps.

A urmat cursurile Universitatii de Arte din California, unde si-a obtinut si diploma cu specializare in arta teatrala.

Dar anul care i-a schimbat viata cu totul a fost 1989, cand a obtinut rolul lui Cosmo Kramer din celebrul serial de comedie Seinfeld, creat de Larry David si Jerry Seinfeld, membrii ai show-ului Fridays.

Desi la inceput cei de la NBC nu au crezut ca serialul va avea succes, la incheierea primului sezon, Seinfeld era in topul audientelor si cel mai urmarit serial din SUA. Seinfeld a devenit cel mai bun sitcom din istoria televiziunii si care a schimbat pentru totdeauna fata serialelor de comedie.

Richards a castigat premiul Emmy mai mult decat orice alt actor din Seinfeld si a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial de comedie in 1993, 1994 si 1997.

Din pacate, minutele sale de glorie au fost cele din perioada 1990-1998, cand a fost transmis Seinfeld. Dupa aceea, Richards n-a mai avut acelasi succes si nici nu a mai jucat atat de des prin filme.

In urma cu cativa ani, Michael Richards a fost implicat intr-un scandal de proportii dupa ce a fost filmat in timpul unui show de stand-up facand comentarii rasiste la adresa persoanelor de culoare.  La scurt timp, actorul si-a cerut scuze in mod public dupa ce a fost invitat la David Letterman Show. Insa, incidentul l-a afectat atat de tare, incat in 2007, a anuntat ca se retrage din domeniul show-urilor de comedie si stand-up pentru a se "vindeca spiritual'.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni