• PRO TV
  • Primele cuvinte dupa 19 ANI DE TACERE. Povestea emotionanta a barbatului care invata din nou sa vorbeasca

Primele cuvinte dupa 19 ANI DE TACERE. Povestea emotionanta a barbatului care invata din nou sa vorbeasca

Primele cuvinte dupa 19 ANI DE TACERE. Povestea emotionanta a barbatului care invata din nou sa vorbeasca

Un barbat paralizat care nu a putut vorbi timp de aproape 20 de ani a rostit din nou cateva cuvinte in fata mamei sale.

Medicii au spus ca Simon Ellis, in prezent in varsta de 37 de ani, nu va mai putea vorbi niciodata dupa ce a suferit doua fracturi de craniu intr-un accident in 1992, scrie MEDIAFAX.

Barbatul i-a uimit insa pe medici si pe mama lui cand a rostit din nou cateva cuvinte. Acesta i-a spus mamei sale, dupa 19 ani, "te iubesc".

"Ne-au spus ca va muri la terapie intensiva. Nu a putut scoate un cuvant timp de 19 ani, dar acum a inceput sa vorbeasca. Nu voi uita niciodata momentul in care mi-a spus acel "Te iubesc". Am inceput sa plang si a fost foarte emotionant", a declarat Diane Franklin, mama tanarului.

Femeia in varsta de 61 de ani, care a avut grija de fiul ei in tot acest timp, a spus ca acesta incepe sa isi revina: "Simt ca se intoarce printre noi si suntem extrem de fericiti".

Simon a fost accidentat in 1992, cand s-a urcat in masina alaturi de un prieten care bause inainte de a conduce. Masina a intrat intr-un zid, iar Simon nu si-a mai putut folosi mainile si picioarele si si-a pierdut abilitatea de a vorbi, avand nevoie de grija 24 de ore pe zi. Prietenul sau care a condus beat nu a fost ranit.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni