• PRO TV
  • REVELION 2012 in Piata Revolutiei: Peste 30.000 de oameni au petrecut alaturi de LaLa Band, Loredana, Smiley la "Live Revolution"

REVELION 2012 in Piata Revolutiei: Peste 30.000 de oameni au petrecut alaturi de LaLa Band, Loredana, Smiley la "Live Revolution"

<span style="color:#f00;">REVELION 2012 in Piata Revolutiei: </span>Peste 30.000 de oameni au petrecut alaturi de LaLa Band, Loredana, Smiley la "Live Revolution"

Peste 30.000 de persoane au petrecut alaturi de LaLa Band, Smiley, Stefan Stan, Dragos Chircu, Voltaj si Loredana, la concertul de Revelion organizat in Piata Revolutiei de ProFM si ProTV.

Ca in fiecare an, ProFM si ProTV au respectat traditia si au oferit publicului un superconcert, "Live Revolution", prezentat de Dj-ii ProFM George Vintila, Marius Onuc si Madalina Vintila.

Dupa un minunat foc de artificii, surpriza anului 2012 le-a adus celor din Piata Revolutiei si un artist strain, nimeni altul decat Uwe Bossert, chitaristul si producatorul trupei Reamonn. El este de asemenea si compozitorul piesei "Tonight", pe care Loredana a cantat-o pe scena "Live Revolution" in duet cu Dragos Chircu si acompaniata la chitara chiar de Uwe.

"De fiecare data cand am cantat cu Loredana a fost o experienta senzationala pentru ca iti da atata incredere cind te afli alaturi de ea pe scena", a declarat Dragos Chircu, pe care telespectatorii l-au urmarit la "Vocea Romaniei". "A fost o onoare deosebita sa cant alaturi de ea si de Uwe Bossert chiar piesa Tonight", a adaugat el.La randul ei, Loredana, care de fiecare data incepe noul an pe scena din Piata Revolutiei, a declarat: "Este o experienta incredibila, pe care o astept an de an. Este deja o traditie, de zece ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit si s-au sacrificat ca noi sa fim liberi".

Si solistul trupei Voltaj a respectat aceasta traditie si si-a incantat fanii in noaptea de Revelion.

"Ca de obicei, in Piata Revolutiei, aproape de miezul noptii este arhiplin, lumea e exuberanta si atmosfera e unica", a declarat Calin Goia, care este prezent si el la "Live Revolution" tot de zece ani.

Insa DJ-ul ProFM, George Vintila, este cu siguranta unul dintre veterani, el dand startul distractiei de Revelion de 15 ani. "Ca de obicei, asa cum ne-am obisnuit publicul, a fost un spectacol de calitate, iar cei care au urcat pe scena demonstreaza ca sunt cu adevarat vocile Romaniei, intr-un super show in care s-a cantat live", remarca George Vintila.

Daca pentru unii Live Revolution este traditie, pentru altii este premiera. CRBL, caruia anul care s-a incheiat i-a adus si postura de DJ la ProFM, a fost foarte incantat sa fie pentru prima data in cariera solo alaturi de ascultatorii sai.

"M-am bucurat foarte tare ca am putut sa transmit energia din fiecare seara de la ProFM si miilor de oameni prezenti in Piata. Cred ca printre ei mi-am vazut si prietenii imaginari, cum imi place sa le spun celor care ma asculta seara de seara la ProFM si pe care doar ii aud sau mi-i inchipui", a afirmat CRBL

Vezi concert Smiley, Voltaj, La La Band, CRBL si Loredana! Live Revolution 2012 exclusiv pe www.voyo.ro la abonament. Ai 7 zile gratuit, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni