• PRO TV
  • Berbecii au zi cu dorinte implinite. Horoscopul zilei de 6 ianuarie

Berbecii au zi cu dorinte implinite. Horoscopul zilei de 6 ianuarie

Berbecii au zi cu dorinte implinite. Horoscopul zilei de 6 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

CAPRICORN

Se poate rezolva o problema importanta si asta o sa va permita sa va dezvoltati, sa dati drumul unei afaceri care sa va aduca profit.

VARSATOR

Sunteti inspirati, dati dovada de creativitate si o sa puneti in aplicare unele dintre idei, sau doar una dintre ele pentru care veti gasi sponsorizare.

PESTI

O sa reluati o activitate care va ajuta sa accesati resursele interioare, sa le fiti de folos celor din jur si, pe deasupra, sa castigati si bani.

BERBEC

Vi se poate implini o dorinta legata de sosirea cuiva, de un cadou, poate, pe care-l veti primi prin posta sau printr-un intermediar.

TAUR

Ati putea obtine o aprobare legata de un job in strainatate sau de studii, de un masterat, sau de plecarea in concediu si aveti nevoie de ok-ul sefilor.

GEMENI

O sa scoateti niste bani din cont ca s-aveti de cheltuiala daca plecati pe undeva in week-end si o sa va consultati cu ai vostri incotro s-o porniti.

RAC

O sa le oferiti sprijin persoanelor mai in varsta, le trimiteti ce au nevoie sau va duceti la ele acasa ori la spital. E cineva bolnav, pare-se.

LEU

Se poate sa aflati noutati cu privire la postul pe care-l veti ocupa in curand si o sa va formati o echipa de oameni care stiu meserie.

FECIOARA

O sa va implicati in cateva proiecte care va vor tine in priza, cel putin pana la vara, dupa care va reorientati.

BALANTA

Sunteti in cautarea cadoului perfect pentru sarbatoritul de maine si o sa mai cheltuiti niste bani si ca sa faceti aprovizionarea.

SCORPION

O sa dramuiti in asa fel banii incat sa va ajunga si pentru mancare si pentru distractia de week-end, sau macar sa le oferiti copiilor o iesire in parcul de distractii.

SAGETATOR

Program incarcat, o sa va vedeti cu diverse persoane cu care aveti ceva de lucru, o sa va si destindeti, poate la un spectacol, la o zi aniversara. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni