• PRO TV
  • Fecioarele se pregatesc pentru o excursie in strainatate. Horoscopul zilei de 25 ianuarie

Fecioarele se pregatesc pentru o excursie in strainatate. Horoscopul zilei de 25 ianuarie

Fecioarele se pregatesc pentru o excursie in strainatate. Horoscopul zilei de 25 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR

Se poate sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala si o sa luati si bani, iar daca totul merge bine se vor naste si alte colaborari.

PESTI

O situatie avantajoasa de care ar fi pacat sa nu profitati, sa lucrati ceva in plus si sa primiti bani sau zile libere ori poate sa fiti trecuti pe alt post.

BERBEC

Va luati o revansa - le puteti demonstra unor rivali ca sunteti mai buni decat ei, veti castiga un concurs, trofeul cel mare, un titlu de rasunet.

TAUR

Or sa va reuseasca initiativele, veti gasi suport moral si chiar financiar la cei din jur si o sa faceti niste progrese uluitoare - e anul vostru.

GEMENI

E posibil sa vi se aprobe un credit bancar sau sa va dea cineva dintre apropiati banii de care-aveti nevoie fara dobanda, poate chiar vi-i fac cadou!

RAC

O sa duceti niste tratative cu prietenii de afaceri sa eficientizati totul, sa cheltuiti cat mai putin si sa castigati mai multi bani decat pana acum.

LEU

E posbil sa va treziti cu niste bani, vreun rest de plata, semn ca sefii sunt parolisti si v-au recompensat pentru orele suplimentare.

FECIOARA

Ati putea completa niste formalitati de plecare in strainatate, la munca, la studii sau in vacanta si sa rezolvati tot ce v-ati propus pana la sfarsitul programului.

BALANTA

Veti aloca o suma de bani reparatiilor din locuinta, poate dati avansul pentru o casa daca n-aveti unde sa stati, sau reamenajati o incapere.

SCORPION

O sa recuperati niste bani, dupa ce ati facut nenumarate interventii la cei care sunt responsabili cu partea financiara si o sa aveti cu ce sa platiti ratele.

SAGETATOR

Se contureaza un succes, poate are legatura cu scoala, cu examenele sau faceti un pas inainte in cariera, primiti o diploma, un salariu de merit.

CAPRICORN

Veti lua o decizie referitoare la un proiect si o sa puneti mult suflet ca sa iasa totul la mare arta, sa va sigurati si un venit constant. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni