• PRO TV
  • "Fost-am mare pacanist, mi se spunea domnu’ Lis". Viorel Lis, SINGURUL om in viata cu cruce VIP in cimitirul de la Sapanta. VIDEO

"Fost-am mare pacanist, mi se spunea domnu’ Lis". Viorel Lis, SINGURUL om in viata cu cruce VIP in cimitirul de la Sapanta. VIDEO

"Fost-am mare pacanist, mi se spunea domnu’ Lis". Viorel Lis, SINGURUL om in viata cu cruce VIP in cimitirul de la Sapanta. VIDEO

Oana si Viorel Lis au primit cu mult umor invitatia echipei “Happy Hour” de a face o vizita pana in Maramures la… vestitul cimitir Sapanta.

Dupa ce s-au amuzat la “Happy Hour” intrand in pielea unor personaje celebre, precum Caesar si Cleopatra, Spiderman si Wonder Woman sau familia Addams, Oana si Viorel Lis s-au imbarcat catre o noua aventura.

Zis si facut! Intr-un vagon de lux, cu dus si cuseta, Oana si Viorel au strabatut tara de la un capat la altul si au mers pret de 13 ore pentru o vizita care se anunta a fi una de pomina.

Costumati in asistenti de controlor, cei doi au compostat bilete in tren, s-au plimbat si s-au imprietenit cu calatorii, ba chiar au primit si dedicatii muzicale din partea maramuresenilor. Vezi cum s-au distrat pe drum Oana si Viorel Lis, dar si cum s-au echipat pentru lungul drum si ce provizii si-au facut.



Insa bomboana de pe coliva e vizita in cimitirul Sapanta, acolo unde fostul edil a constatat, cu mult umor de altfel, ca are o cruce in stilul foarte cunoscut si hazliu al locului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni