• PRO TV
  • Petreceri, evenimente, intalniri. Horoscopul zilei de 28 ianuarie

Petreceri, evenimente, intalniri. Horoscopul zilei de 28 ianuarie

Petreceri, evenimente, intalniri. Horoscopul zilei de 28 ianuarie

Afla de la Neti Sandu ce iti prevad astrele pentru ziua de sambata.

VARSATOR
Intalniri cu diversi cunoscuti si o sa puteti cultiva niste relatii de durata, veti da si veti primi unele explicatii referitoare la o cearta mai veche. Va duceti la ziua cuiva sau e doar o simpla invitatie la masa si veti petrece clipe minunate impreuna.

PESTI
O sa aveti chef de plimbare in aer liber, va duceti la munte, la schi sau in parc la patinoar sa faceti miscare, sa eliminati toxinele. Le faceti un cadou unor oameni tineri care s-au logodit, s-or fi mutat in casa noua sau e alt motiv de petrecere.

BERBEC
Se poate sa va implicati in pregatirea unui eveniment, poate fi chiar jobul vostru, dar se poate sa va alegeti cu un premiu pentru buna organizare. Poate faceti un efort sa mentineti armonia in familie, sa nu lasati loc de reprosuri sau de indiferenta.

TAUR
Va duceti la un party si puteti face cunostinta cu cineva care poate deveni partener, coechipier de afaceri sau unora dintre voi pereche de suflet. Se poate sa preferati un dus-intors pana in orasul vecin la o masa festiva la un prieten acasa.

GEMENI
O sa mergeti pe la rude si prieteni in vizita, mai ales ca nu i-ati mai vazut de ceva vreme. E posibil sa vina o ruda in vizita si sa ramana peste noapte la voi sau panpa luni eventual.

RAC
Veti capata mai multa incredere in partenerul de viata, relatia este din ce in ce mai stabila si o sa puteti comunica mult mai usor. Se poate sa reluati o relatie sentimentala dupa ce v-ati impacat cu situatia mai putin placuta prin care ati trecut.

LEU
Va duceti in vizita la nasi, la fini sau ii chemati la voi, cert e ca vreti sa incheiati sarbatorile de iarna cu o masa festiva. Ati putea da o raita pe la magazine si sa luati niste lucruri pentru casa, ori ceva aparatura, niste gadget-uri.

FECIOARA
Ati putea organiza o petrecere unde sa faceti niste anunturi legate de relatia sentimentala, care avanseaza catre o logodna sau o casatorie. Le puteti face o surpriza placuta celor mici, sa-i duceti pe o partie la sanius, la o bataie de bulgari de zapada.

BALANTA
Va puteti duce la un spectacol, la o competitie unde sa castigati un premiu, poate fi un meci amical sau doar un pariu, pe care sa le castigati. O reuniune de familie, vin rudele, prietenii, e ziua de nume a vreunuia dintre ai vostri si o sa fie masa mare.

SCORPION
O sa va faceti timp si pentru familie si pentru voi, sa va ingrijiti, sa gasiti o metoda de relaxare la un spa sau va duceti la cinema. Vi se poate face un cadou neasteptat, o escapada intr-o statiune de agrement unde sa va simtiti nemaipomenit.

SAGETATOR
Veti dispune de niste bani ca sa va duceti la distractie, la vreo onomastica, sa-i luati protagonistului un cadou si n-o sa va zgarciti la bani. O sa va invite la masa niste prieteni si o sa fie un bun prilej sa lamuriti o chestiune mai veche pe care nu ati inteles-o la momentul respectiv.

CAPRICORN
E rost de plimbare, de revazut prietenii dragi, o sa fiti inconjurati de oameni tineri si atmosfera va fi vesela, antrenanta, asa cum va place voua. Va cauta cineva care vrea sa va petreceti ziua impreuna si care are ceva important sa va spuna.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni