• PRO TV
  • VIDEO! Adela Popescu si Radu Valcan, un cuplu super HOT

VIDEO! Adela Popescu si Radu Valcan, un cuplu super HOT

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO!</span> Adela Popescu si Radu Valcan,<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> un cuplu super HOT</span>

ProTV Magazin a realizat o coperta inedita cu Adela Popescu si Radu Valcan. Actorii apar dezbracati si imbratisandu-se pe coperta numarului 6 a revistei.

Happy Hour iti prezinta un super video "making of" cu cel mai fierbinte pictorial al inceputului de an, cu cei doi profi sexy din "Pariu cu viata".

Adela Popescu
si Radu Valcan, care pozeaza dezbracati si in interiorul revistei, declara in interviul din PRO TV Magazin ca se iubesc si iubirea lor nu are nevoie de acte: "Cu siguranta, este jumatatea perfecta pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hartii. Stim foarte bine cum stam si incotro ne indreptam", spune Radu Valcan, potrivit ProTV Magazin.



- Radu, care e cea mai frumoasa dovada de iubire pe care ai facut-o pentru Adela?
Radu: Pe langa faptul ca este o femeie superba, are toate ingredientele din care ma "hranesc" zi de zi". Ambitia, talentul, bunatatea, modestia etc. Ca si dovada de iubire, nu stiu, ar trebui sa raspunda ea la intrebarea asta.

- Tu ai fost casatorit odata. Te vezi din nou in postura de sot si, mai ales, de sotul Adelei? Este ea jumatatea perfecta pentru tine?
Radu: Cu siguranta, este jumatatea perfecta pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hartii. Stim foarte bine cum stam si incotro ne indreptam.

Cei doi sunt impreuna acasa si pe platourile de filmare, iar acum se pregatesc pentru sezonul doi al serialului "Pariu cu viata", care incepe azi la PRO TV. Intrebati daca sunt gelosi, cei doi spun ca nu exista motive pentru asa ceva si ca se inteleg foarte bine: "Ne intelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizam si mai mult si ne bucuram de noua noastra viata impreuna", spune Adela Popescu, care apare goala si imbratisandu-l pe Radu Valcan pe coperta PRO TV Magazin.

Pozele si articolul integral le gasiti in varianta print a revistei PRO TV Magazin.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni