• PRO TV
  • Taurii au parte de evenimente cu incarcatura emotionala. Horoscopul zilei de 11 februarie

Taurii au parte de evenimente cu incarcatura emotionala. Horoscopul zilei de 11 februarie

Taurii au parte de evenimente cu incarcatura emotionala. Horoscopul zilei de 11 februarie

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

 

VARSATOR

Prietenii va cheama care incotro, dar voi se poate sa va duceti la o ceremonie, e un eveniment festiv care o sa va tina in verva pana dimineata.

PESTI

O zi speciala pentru voi, poate faceti cunostinta cu fiinta visurilor voastre sau se casatoreste cineva foarte drag si emotiile va coplesesc.

BERBEC

E posibil sa va implicati trup si suflet intr-o manifestare cu multi participanti, dar o sa fiti atat de incantati de rezultate incat n-o sa resimtiti oboseala.

TAUR

Efervescenta in viata voastra, o sa fie un chef de pomina, poate va casatoriti, se naste un copilas ori poate acum il botezati.

GEMENI

Poate plecati impreuna cu familia si prietenii la drum, la schi, e posibil sa luati parte si la un concurs sau doar copiii au vreo competitie.

RAC

Ii puteti chema pe niste prieteni la voi la masa, la desert, daca nu aveti chef sa iesiti afara ca va consuma schimbul emotional cu tot felul de oameni.

LEU

Pregatiri intense pentru un pranz sau o cina festiva, poate va intereseaza si impresia artistica pe care sa le-o lasati musafirilor.

FECIOARA

Ramane sa va hotarati daca le faceti o vizita parintilor, bunicilor sau va ocupati de casa si de familie si treceti maine pe la ei.

BALANTA

Se observa o cheltuiala pentru invitatii de diseara, poate organizati un chef si o sa va coste mai mult daca va duceti la restaurant, decat daca o sa gatiti voi acasa.

SCORPION

Va ocupati si de treburile gospodaresti, asa pe fuga, dar va propuneti si sa le faceti o vizita unor rude care se descurca mai greu in perioada asta.

SAGETATOR

Va duceti la un chef, la un eveniment monden, un spectacol, ca aveti nevoie si de hrana spirituala, e de iesit undeva in lume.

CAPRICORN

O sa contribuiti cu bani la ziua cuiva de nastere sau de casatorie si-o sa va duceti si la petrecerea cu pricina, o sa va distati voi cumva.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni