• PRO TV
  • Shakira, atacata de un leu de mare. Vezi FOTO

Shakira, atacata de un leu de mare. Vezi FOTO

Shakira, atacata de un leu de mare. Vezi FOTO

Cantareata Shakira a fost atacata de un leu de mare, in timp ce se afla in vacanta si admira mai multe animale salbatice in mediul lor natural.

 

Intamplarea a fost relatata chiar de cantareata intr-o postare pe Facebook, insa aceasta nu a precizat care este locul in care isi petrece vacanta informeaza MEDIAFAX.

Shakira a coborat pe o stanca pentru a se apropia mai mult de animale, in momentul in care un leu de mare a sarit pe acea stanca si a atacat-o. Din fericire, fratele artistei, caruia aceasta ii spune "Super Tony", a reusit sa o traga la timp in spate si sa o fereasca de atacul animalului.

Intr-o postare pe contul ei de Facebook, intitulat "Special Report: Attacked by a Sea Lion", cantareata columbiana a scris: "Dumnezeule, tocmai mi s-a intamplat ceva de necrezut! Am fost atacata de un leu de mare. In aceasta dupa-amiaza am iesit putin pentru a vedea foci si lei de mare. Ii gasesc foarte dragalasi si am vrut sa ma apropii putin mai mult decat ceilalti turisti, am coborat pe o stanca si voiam sa le vorbesc ca unor bebelusi, in timp ce ii fotografiam".

Dintr-o data, un leu de mare a sarit din apa, atat de repede si de brusc, incat a ajuns pana la mai putin de o jumatate de metru de mine, m-a privit in ochi, a marait furios si a incercat sa ma muste. Toata lumea, inclusiv eu, a inceput sa tipe. Eram paralizata de frica si nu puteam sa ma misc, dar «Super Tony» a intervenit si mi-a salvat viata, luandu-ma de langa acel animal. Amandoi aveam mainile si picioarele pline de zgarieturile facute de stanci, in timp ce incercam sa ne aparam", a explicat artista.

In ciuda spaimei traite, cantareata in varsta de 35 de ani considera ca a fost vina ei si animalul a avut acel comportament agresiv intrucat a confundat telefonul ei BlackBerry cu un peste.

"Cred ca el a s-a lasat inselat de reflexia luminii pe BlackBerry-ul meu cu care faceam fotografii si a crezut ca era un peste. A crezut probabil ca eu il necajeam cu mancare, pe care i-o aratam si apoi o indepartam de el".

Incidentul nu a speriat-o insa pe Shakira, care a anuntat deja ca vrea sa vada si alte animale salbatice in mediul lor natural, in timp ce se afla in vacanta. "Maine voi merge sa vad pinguini. Vor fi cu siguranta mult mai prietenosi".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni