• PRO TV
  • "Cel putin are sani vioi". Remarca bolnava a unui barbat langa sicriul sotiei

"Cel putin are sani vioi". Remarca bolnava a unui barbat langa sicriul sotiei

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Cel putin are sani vioi". </span>Remarca bolnava a unui barbat langa sicriul sotiei

Gabe Watson si-a ucis sotia in luna de miere, iar pentru asta a stat dupa gratii 18 luni.

Barbatul se casatorise cu Tina Watson de doar 11 zile, cand i-a pus capat zilelor taindu-i rezerva de aer, in timpul unei sedinte de scuba diving, in anul 2003.

Autoritatile australiene l-au retinut imediat, iar pedeapsa executata a fost de 18 luni, pentru ucidere din culpa. Gabe s-a hotarat sa se intoarca, insa, dupa 7 ani in Statele Unite, iar procurorii americani i-au deschis un nou dosar.

Asta pe motiv ca barbatul ar fi comis fapta cu buna stiinta si ca planul ar fi fost urzit pe teritoriul american, ceea ce le da dreptul sa-l cheme din nou in judecata, pentru crima cu premeditare.

Totul, pentru a incasa o asigurare a femeii. Socoteala nu i-a iesit pana la capat, pentru ca respectiva asigurare era incheiata pe numele tatalui Tinei.

Odata cu mutarea cazului in SUA, noi informatii au iesit la iveala. Intre ele, o remarca bizara a ucigasului, care a spus la priveghi, de fata cu un prieten, ca: “Macar sanii ei sunt vioi”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni