• PRO TV
  • FOTO: Cum imbatraneste Jojo cu 40 de ani pentru Serviciul Roman de Comedie. Afla de ce Marga e personajul ei preferat

FOTO: Cum imbatraneste Jojo cu 40 de ani pentru Serviciul Roman de Comedie. Afla de ce Marga e personajul ei preferat

<span style="color:#f00;">FOTO: Cum imbatraneste Jojo cu 40 de ani pentru Serviciul Roman de Comedie. </span>Afla de ce Marga e personajul ei preferat

“Dintre toate personajele pe care le-am jucat la “Serviciul Roman de Comedie” favoritul meu este madam Marga. Cand Toni mi-a propus acest personaj, am simtit ca va fi o reala provocare sa il joc, mai ales ca e mai simplu sa interpretez un personaj de varsta mea decat unul cu 40 de ani mai mare."

"Madam Marga mi-a dat ocazia sa construiesc altceva, iar faptul ca am reusit sa o creez este un mare succes personal, poate si de aceea e pe primul loc in topul personajelor mele favorite. In plus, am vrut sa creez un personaj pe care oamenii sa il indrageasca si sa il tina minte mult timp de acum inainte."

"Madam Marga ma duce cu gandul la celebrele personaje din Muppets, e guraliva si rautacioasa, dar extrem de simpatica in acelasi timp. Sursa mea de inspiratie pentru madam Marga a fost Camelia Zorlescu, cu care am avut placerea si onoarea sa joc la Nottara. La ea am vazut doua personaje de exceptie, doua babute foarte diferite intre ele, insa jucate impecabil. As putea spune ca pentru madam Marga de la ea am furat meserie”, spune Jojo, pe care o puteti vedea in aceasta seara la Serviciul Roman de Comedie, de la 20:30 pe Pro TV.

Vezi in GALERIA FOTO cum se transforma cu ajutorul machiajului in Madam Marga:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni