• PRO TV
  • Muzica, distractie si iubire intr-un peisaj de poveste in "Pariu cu viata". Vezi episodul IN AVANS pe voyo.ro

Muzica, distractie si iubire intr-un peisaj de poveste in "Pariu cu viata". Vezi episodul IN AVANS pe voyo.ro

Muzica, distractie si iubire intr-un peisaj de poveste in "Pariu cu viata". <span style="color:#f00;">Vezi episodul IN AVANS pe voyo.ro</span>

Episodul de luni, 12 martie, de la ora 20.30 la PRO TV si in avans pe Voyo.ro de la ora 10.00, aduce in fata telespectorilor una dintre cele frumoase experiente traite de membrii LaLa Band in cadrul proiectului « Pariu cu viata » – secventele filmate iarna la Susai, intr-un peisaj de vis, absolut feeric, unde s-au jucat in zapada, au cantat, au dansat si au petrecut clipe romantice la lumina lumanarilor.  

Plecarea la munte a fost organizata de Ioana in ideea de a-l face pe Andrei sa se simta mai bine: “Excursia a fost pregatita de Ioana pentru a-l binedispune pe Andrei, avand in vedere ca trece printr-o perioada delicata, pierzandu-si vederea”, declara Alina Eremia. Asa cum era de asteptat, munca s-a contopit cu placerea, iar weekend-ul la Susai a fost o adevarata distractie pentru tinerii actori din “Pariu cu viata”,.

CLICK AICI SA VEZI PARIU CU VIATA IN AVANS PE
Voyo.RO


“Filmarile nici ca puteau decurge mai bine, entuziasmul si veselia noastra, peisajul de basm, totul ne-a fermecat incat nici nu am mai resimtit temperaturile cu mult coborate sub minus. A fost cea mai frumoasa vacanta muncita, de departe cea mai reusita deplasare.Tot timpul am fost pusi pe sotii, iar baietii gaseau o adevarata incantare sa le ingroape pe fete in zapada, fetele iesind cel mai rau din toata treaba , insa vor ramane multe amintiri de suflet”,
povesteste incantata Alina Eremia.

Sara isi urmeaza colegii la munte, insa starea ei de spirit nu este tocmai buna: “Ea ajunge la Susai dupa ce il prinde pe Cristi inseland-o, asa ca este foarte nervoasa. Am filmat cu Dima si cu Alexia, pentru ca se formeaza un triunghi foarte interesant, o intriga in care fiecare dintre partile implicate are dreptatea ei”, marturiseste Sore.

Obisnuite sa fie prietene atat in realitate, cat si in serial, Sore si Alexia “au incurcat” scenariul si bineinteles, situatiile comice nu au fost lispit de la cadru: “Intr-o scena de grup in care fiecare se cearta cu cineva, eu si Alexia ne-am asezat din obisnuinta una langa alta si abia pe la mijlocul secventei ne-am dat seama ca suntem certate si am inceput sa ne batem  A fost foarte amuzant!”, spune Sore. Tot in episodul de luni, 12 martie din « Pariu cu viata », Anca si Vlad au o discutie serioasa despre iubire.

Pe langa imaginile de iarna desprinse din povesti, momentele muzicale ii vor delecta pe cei care eu televizoarele deschise pe Pro Tv: Ioana, Andrei, Anca si Vlad interpreteaza melodia « To the Moon and Back », cuplul protagonist canta impreuna o piesa deosebita, « Nights in White Satin » -The Moody Blues, iar Sara si Dima canta in duet « Endless Love ».

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni