• PRO TV
  • Concurenti din strainatate isi doresc sa devina primul MasterChef din Romania. Show-ul este integral pe Voyo.ro

Concurenti din strainatate isi doresc sa devina primul MasterChef din Romania. Show-ul este integral pe Voyo.ro

Concurenti din strainatate isi doresc sa devina primul MasterChef din Romania.<span style="color:#f00;"> Show-ul este integral pe Voyo.ro</span>

Cunoscut si apreciat in toata lumea, show-ul “MasterChef” a poposit si in Romania, la Pro Tv. Recunoscut drept cel mai tare cooking-show din intreaga lume, show-ul care incepe la Pro Tv marti, 20 martie, de la 20.30, i-a facut pe unii concurenti sa viseze cu ochii deschisi si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-si implini visul.

Desi premiul este unul substantial, in valoare de 50.000 de euro, adevarata recunoastere consta in faptul ca cel care va castiga competitia va deveni primul “MasterChef” din Romania. Pentru obtinerea acestui titlu s-au inscris oameni de toate varstele, cu cele mai deosebite meserii, dar si concurenti din afara tarii dornici sa participe la show-ul de la ProTv.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!


Astfel, in fata celor trei Chefi din juriu isi vor face aparitia pretententi la titlul de “MasterChef” sositi tocmai din Belgia sau Italia. Acestia si-au dorit foarte mult sa impresioneze juriul cu preparatele lor, iar daca au facut-o sau nu, telespectatorii ProTv vor putea afla chiar in prima editie a emisiunii “MasterChef” care va fi difuzata marti, 20 martie, de la ora 20.30.

La “MasterChef” este insa loc pentru toata lumea, indiferent de sex, varsta sau meserie si asta pentru ca toti cei care gateasc cu dragoste si pasiune sunt bineveniti sa-si arate abilitatile culinare. ”MasterChef” e un reality cooking show spectaculos, e mai mult decat un show de gatit, e o competitie si asta ii da un plus de emotie, de spectacol”, e de parere juratul Sorin Bontea. E un show cu multe surprize si asta pentru ca „veti vedea cativa oameni bunicei si cativa care inca nu ne-au aratat tot ce pot” – spune Catalin Scarlatescu.

Pe parcurs vor fi si suprize foarte mari. Sunt cazuri care ne-au surprins la preselectii cu preparate gatite extraordinar, vor fi insa si dezamagiri. Veti vedea!”, ne promite acesta.

Nici pentru Florin Dumitrescu, cel mai tanar jurat MasterChef din lume, lucrurile nu stau diferit. „Show-ul in sine este o surpriza”, spune Florin. „Eu, personal, nu am mai vazut asa ceva pana acum in Romania si nu ma refer doar la show-uri culinare. Este ceva nou si spectaculos! Cand am intrat in platoul ”MasterChef” pentru prima oara am avut senzatia ca visez. Este ceva urias, nu stiu daca va puteti imagina asa ceva... Cred, sincer, ca veti fi foarte surprinsi de grandoarea show-ului si de calitatea concurentilor. Eu ma asteptam la mamaliga cu branza si am primit un crevete invelit in foita de aur!” se declara impresionat juratul.

In fiecare marti seara, telespectatorii ProTv vor putea prinde si ei gustul competitiei alaturi de concurentii inscrisi la “MasterChef”, concursul care amesteca intr-un mod unic si inconfundabil pasiunea fara limite, suspansul si emotia intr-un mix de senzatii si trairi imbietoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni