• PRO TV
  • CE MISOGINI! "Insala-ti prietena, nu antrenamentul" - Reclama controversata retrasa pentru ca jignea femeile

CE MISOGINI! "Insala-ti prietena, nu antrenamentul" - Reclama controversata retrasa pentru ca jignea femeile

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">CE MISOGINI! "Insala-ti prietena, nu antrenamentul"</span> - Reclama controversata retrasa pentru ca jignea femeile

O reclama menita sa-i indemne pe barbati sa faca sport a fost retrasa in urma plangerilor conform carora este nerespectoasa fata de femei.

O firma de echipament sportiv a fost nevoita sa retraga reclama care ii indemna pe barbati sa-si insele prietenele, si nu antrenamentul, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Desi reclama a aparut doar intr-o sala de sport din Germania asociata cu marca de echipament sportiv, reactiile la adresa ei au fost globale.

Site-ul Cheaterville.com, care lupta impotriva infidelitatii, a trimis o scrisoare in care mentiona ca va cere boicotul marcii daca reclama nu este retrasa.

"Aceasta forma de reclama arata o atitudine necinstita si nerespectuoasa fata de femei iar companiei ar trebui sa-i fie rusine ca a publicat o astfel de reclama crezand ca poate fi perceputa in alt mod", noteaza scrisoarea.

Un purtator de cuvant al companiei de echipament sportiv, Dan Sarro, si-a prezentat scuze public pentru reclama. "Regretam ca au existat materiale ofensatoare cu marca Reebok. Asiguram pe toata lumea ca nu incurajam astfel de practici".

Compania a mai fost amendata anul trecut pentru reclama falsa cu suma de 25 de milioane de dolari.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni