• PRO TV
  • Andreea Balan, transformari radicale de-a lungul timpului. Dintr-o scolarita timida s-a transformat intr-o diva sexy

Andreea Balan, transformari radicale de-a lungul timpului. Dintr-o scolarita timida s-a transformat intr-o diva sexy

Andreea Balan, transformari radicale de-a lungul timpului. Dintr-o scolarita timida s-a transformat intr-o diva sexy

Andreea Balan are o cariera in showbiz de mai bine de 10 ani, asa ca transformarile prin care a trecut de-a lungul timpului sunt uimitoare. De la fetita cu codite si platforme a trecut la statutul de scolarita timida, pentru ca mai apoi sa se transforme intr-o adevarata diva sexy.  

Pe cand canta alaturi de Andreea Antonescu “Lasa-ma papa la mare”, Andreea Balan este doar o fetita care incepea sa cunoasca celebritatea. Coditele au consacrat-o in materie de coafura, iar la capitolul vestimentatie prefera  fustele scurte si platformele .

Cand a inceput o cariera solo, Andreea a renuntat la blond si s-a vopsit bruneta. A adoptat un alt stil vestimentar si a pozat chiar in scolarita timida, imbracata in camasa, cu cravata.

Odata cu evolutia sa au inceput sa apara si primele zvonuri cum ca Andreea ar fi apelat la chirurgia estetica pentru a atinge anumite standard de frumusete la care visa. Artista a recunoscut ca si-a facut o rinoplastie si ca si-a pus aparat dentar. Insa misterul referitor la bustul ei marit peste noapte nu s-a elucidat deocamdata.

Pentru cea mai recenta piesa lansata, “Money Love”, Andreea a renuntat complet la haine si a pozat acoperita doar de cateva bancote, lasand inca o data in plus loc speculatiilor referitoare la o posibila interventie chirurgicala suferita la nivelul bustului.

Intra in galeria foto si vezi cum s-a transformat Andreea Balan de-a lungul timpului. Scrie-ne la rubrica de comentarii ce ipostaza crezi ca o prinde mai bine.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni