• PRO TV
  • Ce-i in gusa nu-i si-n capusa romanilor, la "Apropo Tv"!

Ce-i in gusa nu-i si-n capusa romanilor, la "Apropo Tv"!

Ce-i in gusa nu-i si-n capusa romanilor, la "Apropo Tv"!

Sa fie ipocrizia o noua moda la romani? Sa fie ea aceea care-i face pe unii romani sa nu recunoasca nici in ruptul capului ca le plac anumite lucruri, doar pentru ca asta n-ar da bine in ochii celorlalti? Sa fie tocmai ipocrizia de vina atunci cand unii romani se dau de ceasul mortii sa para altceva decit sint in realitate si-si ascund gusturile de cei din jurul lor?

Tiganii sunt o natie de oameni talentati, cu sange apring prin vene, de care talentul artistic pare sa se tina scai. Nu de putine ori nume de cantareti, actori, regizori rromi au facut inconjurul lumii si au stirnit ropote de aplauze. Unii ii hulesc, altii ii iubesc. Starnesc sentimente controversate, dar putini sunt cei care spun exact ce gandesc despre ei.

Romanii care-i iubesc n-ar recunoaste nici in ruptul capului ca le place sa le asculte muzica, sa le vada filmele, sa le admire masinile. Apropo Tv din 17 octombrie face o radiografie la singe a reactiilor pe care le starneste filonul rrom in randul romanilor si trage o concluzie surprinzatoare: romanul s-a nascut poet, dar nici ipocrizia nu-i e chiar straina!

Silviu Petcu de la Land of Jokes, Dragos Bucurenci si Simona Macovei sunt comentatorii editiei din 17 octombrie. Puya, cel care are o relatie de peste patru ani cu Melinda, o tanara de etnie rroma, ce de curand i-a daruit si o fetita, tine isonul celor trei.  Cei patru au comentat materialele referitoare la tigani si, respectiv, manele, reunite sub titlul generic "Ipocritica romaneasca".

Adrian Tapciuc (regizor) si Paul Ipate (actor) au comentat cele doua filme de la rubrica "Apropo Tv recomanda" - "Mananca, roaga-te, iubeste" si "Banii sunt facuti sa circule", iar Laura Vargalui (stilist) si Alin Galatescu (critic de moda) au patruns in "Tara minunilor" si au vorbit despre cele mai recente ispravi ale unor personaje din tablode.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni