• PRO TV
  • Competitia visurilor "Dansez pentru tine" a inceput spectaculos! FOTO

Competitia visurilor "Dansez pentru tine" a inceput spectaculos! FOTO

Competitia visurilor "Dansez pentru tine" a inceput spectaculos! FOTO

Vineri, 15 octombrie, inceput cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” cu povesti si oameni de nota 10, cu vedete dedicate, cu spectacol total si cu doua stiluri de dans in premiera.

Perechile concurente au facut primul pas in competitia care-i poate duce la castigarea marelui premiu de 60.000 de euro cu care sa-si poata implini visul. Adela Popescu, Paula Seling, Doinita Oancea, Nicola, Razvan Fodor, Bogdan Vladau, Octavian Strunila si Jorge au avut de trecut proba emotiilor, dar si a stilurilor de dans inedite.

Prima parte a emisiunii prezentate de Stefan Banica si Iulia Vantur a fost presarata de lacrimi, pentru ca fiecare concurent si-a spus povestea vietii si motivul pentru care a ajuns in ring, dar si de pasi si coregrafii de cabaret. Perechile concurente au fost nevoite sa faca fata cabaretului, un stil de dans complex si expresiv care reprezinta o piatra de incercare nu doar pentru danstori, ci si pentru toti coregrafii din concurs.

A fost pentru prima data cand cele doua stiluri de dans ale editiei nu au fost intercalate, astfel ca toate perechile si-au prezentat mai intai coregrafiile de cabaret, pentru ca in a doua parte a emisiunii au facut loc celui de-al doilea stil de dans special al serii.

Dupa ce au lasat deoparte costumele si pantofii de cabaret, concurentii au asteptat desculti sau incaltati in pantofi de neopren cu talpa zimtata ploaia care i-a purtat atat pe ei, cat si pe telespectatorii Pro Tv intr-un univers nemaivazut in televiziunea din Romania.

Datorita unor efecte speciale, platoul emisiunii a fost acoperit de o perdea de ploaie deasa si calda, cadru ideal pentru o poveste romantica in pasi de dans. Fiecare pereche a dansat in ploaie si a incercat sa execute coregrafii cat mai spectaculoase si corecte in ciuda celor 300 de litri de apa care vor picura asemeni unei ploi peste ei. Cele trei tone de apa care au creat contextul dansului in ploaie pentru toate cele 8 perechi de dans nu au acoperit  insa fondul muzical de care s-a ocupat, ca si pana acum, orchestra condusa de Petre Geambasu.   

Provocarea noilor stiluri de dans a fost uriasa si pentru membrii juriului Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea si Wilmark care au fost nevoiti sa evalueze cu obiectivitate si profesionalism originalitatea, tehnica si spectaculozitatea coregrafiilor presarate cu emotiile inerente unei prime editii de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni