• PRO TV
  • Tora Vasilescu, Stela Popescu si Irina Loghin au fost invitate la CSID

Tora Vasilescu, Stela Popescu si Irina Loghin au fost invitate la CSID

Tora Vasilescu, Stela Popescu si Irina Loghin au fost invitate la CSID

Energia si frumusetea nu cunosc limite de varsta! Asta dovedesc Stela Popescu, interpreta coanei Chiva din serialul de epoca Aniela difuzat ACASA, Tora Vasilescu, cea care-i da viata Cellei Serghi in State de Romania, difuzat de Pro Tv si Irina Loghin, trei femei trecute de 55 de ani care sunt mai active ca oricand.

Sambata, 13 martie, telespectatorii care au stat cu ochii pe emisiunea Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino au descoperit secretele care le mentin in forma pe aceste distinse doamne. Tora Vasilescu si Stela Popescu au dezvaluit ce alimentatie prefera, cum isi prepara anumite delicii culinare.

SPA-ul, un teritoriu ravnit pana mai acum doar de reprezentantele sexului frumos se bucura din ce in ce mai multa trecere si-n randurile domnilor. In SUA, spre exemplu, 35% dintre clientii unor astfel de centre de relaxare provin din randul sexului puternic. Liviu Varciu, interpretul lui Orlando din State de Romania si Cornel Pasat sunt doi dintre barbatii din Romania care au descoperit beneficiile petrecute intr-o veritabila oaza de relaxare. Un mix de dansuri pentru o silueta de invidiat a fost prezentat in aceeasi editie a emisiunii. Ingredientele de baza: hip dance, miscari de house, zumba, pilates si un strop de balet. Specialistii spun ca prin dans muschii abdominali se intaresc, inima functioneaza la capacitate maxima, iar slabitul devine o misiune mult mai usor de indeplinit.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni