• PRO TV
  • ATUNCI SI ACUM: Cel mai batran fotomodel din lume a avut curaj sa pozeze sexy la 83 de ani: FOTO

ATUNCI SI ACUM: Cel mai batran fotomodel din lume a avut curaj sa pozeze sexy la 83 de ani: FOTO

<span style="color:#f00;">ATUNCI SI ACUM:</span> Cel mai batran fotomodel din lume a avut curaj sa pozeze sexy la 83 de ani: FOTO

La 83 de ani, cel mai batran fotomodel din lume concureaza cu unele dintre cele mai cunoscute fete ale industriei modei din prezent.

Daphne Selfe a dat dovada de mult curaj cand a acceptat ca la 83 de ani sa pozeze intr-o tinuta care a facut-o faimoasa pe Madonna, corsetul si sutienul conic create de Jean Paul Gaultier pentru turneul cantaretei din 1990, scrie MEDIAFAX.



"Obisnuiam sa pozez nud. Mainile mele sunt acum urate, de aceea port maneci lungi in mod normal. Corpul meu arata bine cand stau intinsa. Dar a fost pentru o cauza buna", a declarat Daphne Selfe.

Fotomodelul a pozat pentru o campanie care doreste colectarea de sutiene pentru femeile din tarile in curs de dezvoltare. Se pare ca fiecare femeie din Marea Britanie detine noua sutiene, dintre care poarta doar sase. Campania vrea sa determine femeile sa doneze sutienele pe care nu le folosesc.

Daphne Selfe a marturisit ca nu si-a facut nicio operatie estetica si nici nu a folosit numeroase cosmetice de-a lungul vietii.

"Nu mi-am facut niciodata nicio operatie la fata. Cred ca este o risipa de bani si oricum nu mi-as fi permis. Cred ca aspectul meu este datorat genelor bune. Nu m-am dat nici cu crema prea mult. Mi-am vopsit parul cand am inceput sa albesc, la 40 de ani, dar a devenit un deranj prea mare ", a declarat Daphne.

Daphne a fost un model cunoscut in anii 1950. Fiica unei profesoare, la varsta de 20 de ani a intrat intr-un concurs de modele organizat de un ziar local si a castigat.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni