• PRO TV
  • Actorul Serban Ionescu a vorbit pentru prima data despre starea sa de sanatate. VIDEO - Afla cum il poti ajuta! 

Actorul Serban Ionescu a vorbit pentru prima data despre starea sa de sanatate. VIDEO - Afla cum il poti ajuta! 

Actorul Serban Ionescu a vorbit pentru prima data despre starea sa de sanatate. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO - Afla cum il poti ajuta! </span>

De un an de zile, de cand a fost muscat de o capusa, actorul Serban Ionescu nu mai este omul pe care toata lumea il stia. Pentru prima oara de cand s-a imbolnavit si viata lui s-a schimbat dramatic, Serban Ionescu a vorbit la ”Happy Hour” despre starea sa, din ce in ce mai grava.

 Catalin Maruta a realizat un interviu realizat in exclusivitate cu actorul Serban Ionescu, realizat in spitalul unde acesta urmeaza un tratament pentru boala de care sufera. Are o paralizie partiala, nu poate sa-si miste mainile, sta mai mult in pat si vorbeste greu. 

Este insa asistat permanent de sotie, actrita Magda Catone. Serban Ionescu a marturisit echipei ”Happy Hour” ca spera doar sa isi revina macar partial, sa mai poate merge, sa poata bea singur un pahar cu apa.

Cum a ajuns cunoscutul actor sa nu-si mai poata misca mainile, sa fie ingrijit permanent si ce perspective are dupa ce a vizitat zeci de doctori afla din VIDEO.


Vezi cum il poti ajuta pe Serban Ionescu pe happyhour.protv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni