• PRO TV
  • E sofisticata, ma! Vezi cum a venit imbracata Viorica din Clejani la Happy Hour, ca sa il sustina pe Maruta la primarie

E sofisticata, ma! Vezi cum a venit imbracata Viorica din Clejani la Happy Hour, ca sa il sustina pe Maruta la primarie

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">E sofisticata, ma! </span>Vezi cum a venit imbracata Viorica din Clejani la Happy Hour, ca sa il sustina pe Maruta la primarie

Pentru ca Bucurestiul se afla in plina campanie electorala, Catalin Maruta e decis sa se joace de-a primarul! Prezentatorul ”Happy Hour” vrea sa transforme politica in divertisment si sa faca haz in stilu-i propriu, cu mult umor si ironia-i caracteristica.

Iata cum il sustin Clejanii pe Maruta in campania electorala:

Asadar, Maruta are de gand sa se joace de-a campania electorala, sa-si depuna o asa-zisa candidatura (fictiva, ce-i drept) si sa isi prezinte aventurile din cursa imaginara catre Primarie in 10 episoade difuzate saptamanal la ”Happy Hour”.

“Daca ma votati primar, o sa-mi fac casa noua cu gard nou. De fapt, va fac tuturor case noi, cu garduri noi. O sa va fac sa traiti happy!” a promis Catalin Maruta.

Vezi cum arata clipul electoral al celui mai haios candidat la primaria Capitalei:

Vedeta Pro Tv nu isi depunde de fapt nici o candidatura, insa impreuna cu echipa sa e decis sa se amuze: ca prieten al vedetelor are de gand sa le implice si pe acestea in campania sa, ca Prima Bona a Tarii, titlu pe care si l-a atras dupa aventurile traite in compania copiilor Nicoletei Luciu, Maruta se bazeaza pe proaspetele sau viitoarele mamici, dar si pe iubitorii de animale pentru ca de-a lungul timpului a aratat ca el respecta animalele, fie ca e vorba de gaini, oi, vaci sau magari. Pentru a atrage simpatia publicului, va promite cat mai multe stiind ca regula este: cine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita... votat!

Prezentatorul ”Happy Hour” vrea un oras mai frumos pentru cei ce-l urmaresc zilnic, astfel ca are de gand sa vopseasca bancile in... Happylica pentru ca toti locuitorii sa se poata simti ca o vedeta atunci cand ies la plimbare si sa se poata aseza in parc pe celebra canapea a lui Maruta!

Si pentru ca o campanie nu e completa fara slogan si imn, Catalin Maruta a avut grija si de acest aspect: sloganul ”Sa traiti happy! Maruta, un primar marca Happy Hour” va fi insotit si de un imn adecvat, interpretat de cine altcineva decat bandul emisiunii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni