• PRO TV
  • O ancheta in lumea asa-ziselor vrajitoare si a victimelor acestora, la Romania, te iubesc!

O ancheta in lumea asa-ziselor vrajitoare si a victimelor acestora, la Romania, te iubesc!

O ancheta in lumea asa-ziselor vrajitoare si a victimelor acestora, la Romania, te iubesc!

In Romania anului 2010, oamenii inca mai cad prada celor ce pretind ca sunt cu inzestrati cu harul necesar practicarii magiei albe si magiei negre.

 Pragul palatelor aurite in care salasluiesc asa-zisele vrajitoare este trecut zi de zi de oameni naivi, dispusi sa lase sute si chiar mii de euro in speranta ca astfel persoana iubita va reveni in viata lor, copilul li se va insanatosi, in ciuda faptului ca sufera de o boala incurabila, sau ca nu isi vor pierde slujba. Duminica, 28 februarie, de la 18:00, la Pro Tv, Romania, te iubesc! face o ancheta in culisele acestui fenomen, care a capatat proportiile unei adevarate industrii, in care insa nu se platesc impozite.

Pentru a arata telespectatorilor Pro Tv adevarata fata a acestei lumi, in care pagubitii spera sa-si recapete fericirea in schimbul unor sume de bani uriase, un reporter al emisiunii Romania, te iubesc! a inventat o poveste de dragoste trista si a mers sa „ceara ajutor” unei vrajitoare care isi face reclama inclusiv pe bloguri. Inarmata cu fotografia celebrului actor Woody Harrelson, reporterul Pro Tv a spus ca acesta este fostul ei sot, de care a divortat recent. Nu doar ca starul nu a fost recunoscut, dar imediat au fost stabilite si cauzele destramarii relatiei: magie neagra, farmece si o rivala vicleana. Nu se stie cu exactitate numarul victimelor, dar au fost cazuri in care pe unii vrajelile ieftine i-au costat agoniseala de-o viata, adica masinile si casele. Spre exemplu, directoarea unei firme din Bacau si-a lasat gaj limuzina de 40.000 de euro, numai sa fie sigura ca sotul ratacitor i se va intoarce acasa. 

Din nefericire pentru cei trasi in piept, in Romania nu exista o lege care sa-i protejeze sau un act normativ care sa reglementeze vanzarea serviciilor oculte sau publicitatea pe care si-o fac prezicatoarele. Ele traiesc nestingherite in palatele lor, fara ca nimeni sa le controleze, iar astfel cei care apeleaza la ele o fac pe propria raspundere si, mai ales, pe propriul buzunar.


Ce spun autoritatile despre acest fenomen, ce spun cei care au curajul sa recunoasca faptul ca au fost pacaliti, dar si care este opinia celor care se imbogatesc pe spinarea naivilor, duminica, intr-o ancheta minutioasa, la Romania, te iubesc!
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni