• PRO TV
  • Serban Ionescu lupta pentru viata. "Diferenta dintre Dumnezeul meu si cel al altora este ca al meu are umor!" VIDEO

Serban Ionescu lupta pentru viata. "Diferenta dintre Dumnezeul meu si cel al altora este ca al meu are umor!" VIDEO

<span style="color:#f00;">Serban Ionescu lupta pentru viata.</span> "Diferenta dintre Dumnezeul meu si cel al altora este ca <span style="color:#f00;">al meu are umor!"</span> VIDEO

Catalin Maruta a mers din nou la spitalul unde este internat Serban Ionescu pentru a-i transmite ca, dupa emisiunea de ieri, a primit zeci de mii de mesaje de la oameni care sunt impresionati de drama actorului.

De un an de zile, de cand a fost muscat de o capusa, actorul Serban Ionescu nu mai este omul pe care toata lumea il stia. Pentru prima oara de cand s-a imbolnavit si viata lui s-a schimbat dramatic, Serban Ionescu a vorbit la ”Happy Hour” despre starea sa, din ce in ce mai grava.


"Le multumesc tuturor celor care ma sustin in aceste momente dificile. E grea fiecare clipa. "

"Vorbeam cu cineva despre Dumnezeu... Diferenta intre Dumnezeul meu si al altora este ca al meu are umor. La pacate detin monopolul. "

"Din toate intamplarile si experienta mea am lasat samanta unui zambet. "

"Unele ziare au inteles ca mi-a sunat ceasul, altii au zis ca mi-a sunat telefonul dupa interviul pe care l-am dat pentru Happy Hour".

"Soarta ma incearca, dar nu ma las. Imi doresc sa implinesc 62 de ani. Sa joc pe scena, sa ma bucur de familie, de prieteni."

Sambata, 26 mai, ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, se va juca spectacolul "Dineu cu prosti" pentru actorul Serban Ionescu. Horatiu Malaele face parte din distributia piesei. Toate incasarile provenite din vanzarea de bilete la acest spectacol vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor necesare tratamentului acestuia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni