• PRO TV
  • Elena Geru & Dragos Bucurenci

Elena Geru & Dragos Bucurenci

Elena Geru & Dragos Bucurenci

Geru Elena are 20 de ani si este din Ramnicu Sarat, judetl Buzau. Elena vrea sa lupte pentru oamenii care i-au schimbat destinul si cursul vietii: parintii adoptivi si iubitul sau Iulian. Parintilor le este profund recunoascatoare si vrea sa-i rasplateasca pentru toate sacrifiicile lor, iar iubitului sau ii este recunoscatoare pentru toate momentele grele in care i-a fost alaturi. Visul Elenei este ca parintii sai sa temine casa in care stau si sa scape de datoriile acumulate, dar si ca Iulian sa faca parte din familia ei.

“Cine n-a facut o casa, n-a sadit un pom si n-a crescut un om, acela n-a fost om!” Cu aceste cuvinte incepe povestea de viata a Elenei Geru si a doi oameni cu suflet mare. Elena a avut nesansa de a se naste intr-o familie in care n-a fost dorita. A fost abandonata intr-un leagan de copii din Buzau ca o simpla papusa fragila cu ochi mari albastri. Norocul i-a suras totusi cand a fost adoptata de un cuplu de tineri casatoriti care isi doreau nespus de mult un copil. Din acea clipa atat viata Elenei cat si a celor care i-au devenit parinti s-a schimbat.
Stela, mama adoptiva, a visat intr-o noapte o fetita blonduta de aproximativ patru luni care o striga : “Mama, mama, eu sunt fetita ta!”. Imediat dupa acest vis, Stela a inceput sa caute cu disperare in leagane si orfelinate pentru a adopta un copil.  Dupa patru luni de cautari a gasit-o, a gasit fetita pe care a visat-o.
Intreaga lor viata parintii s-au sacrificat pentru educatia Elenei. Aceasta a facut balet inca de la varsta de 3 ani si 8 luni. A facut si pian. Mama ei a fost cea care a dus-o in brate la repetitii cat a fost mica si chiar si dupa ce s-a imbolnavit a fost langa ea si a sustinut-o.
Elena a continuat cu baletul doar pentru ca mama sa a fost croitoreasa cat a lucrat si facea costumele pentru toata trupa de balet din care facea parte. Asa scoatea  niste banuti sa aiba si de material pentru costumul sau.
Probabil ca toate lucrurile pe care le-au facut parintii pentru ea, au facut-o pe Elena sa treaca mai usor peste vestea ca a fost adoptata. Initial, vestea a cazut ca un trasnet peste ea, a plans o noapte intreaga pentru a intelege ca de fapt ea ar trebui sa le multumeasca acestor oameni care au fost mereu acolo cand a avut nevoie .
O alta persoana importanta din viata Elenei este iubitul sau, Iulian. Din prima clipa in care s-au cunoscut, au stiut ca sunt facuti unul pentru celalalt. Au trecut prin multe momente in care viata i-a separat, dar in cele din urma dragostea lor a invins. In prezent cei doi au mari planuri de viitor.

Coregraful perechii este Lilian Caraus.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni