• PRO TV
  • Iti sta mintea-n loc! Ce se fura in lume: Un pui gonflabil sau sutienul lui Peggy Bundy

Iti sta mintea-n loc! Ce se fura in lume: Un pui gonflabil sau sutienul lui Peggy Bundy

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Iti sta mintea-n loc! </span>Ce se fura in lume: Un pui gonflabil sau sutienul lui Peggy Bundy

Nu te pui cu placerea hotului! Ai nostri care fura cai ferate sunt mici copii.

La deschiderea unui restaurant din Sherman Oaks, California, patronul a decis sa-si promoveze afacerea printr-un pui gonflabil de 7 metri. S-a furat dupa 2 saptamani. Degeaba a oferit omul recompensa 12 meniuri de pui, ca uriasa inaripata de plastic a ramas pierduta pentru totdeauna.

Keith Bradford este autorul jafului sexual al secolului. In 1994, ametit de aburii alcoolului, a furat un tonomat intreg cu prezervative, din toaleta unui club din Waterford, Michigan. A fost dat de gol de cativa martori, iar politistii au gasit la el acasa aparatul, care mai avea in el 48 de prezervative si 127 de monede.

Muzeul de Lenjerie Intima din Los Angeles a fost de doua ori pradat. In 1992, Jim B. a mers acolo cu gandul sa puna mana pe un sutien al Madonnei. Din pacate, acesta fusese deja furat, insa Jim nu s-a dat batut si a luat sutienul actritei Katey Sagal (interpreta lui Peggy Bundy din serialul “Familia Bundy”) si lenjeria intima a actritei Ava Gardner. Obiectele au fost recuperate, dar sutienul Madonnei a ramas disparut.

La Campionatul Mondial de atletism de la Edmonton, Canada, din 2001, organizatorii au realizat mai multe statui, reprezentand bizoni pictati in culorile steagurilor tarilor din competitie. 20 au fost vandalizate, hotii alegand sa fure testiculele acestora.

Cea mai mare palarie din oua din lume a fost furata in Germania. A fost realizata de Greg da Silva din 1.000 de oua, insa la prezentare omului i s-a facut rau si a fost dus la spital pentru a se trata de insolatie. La intoarcere, ia palaria de unde nu-i. Greg a fost convins ca o va recupera, mai ales ca palaria era “viata lui”, dupa cum el insusi a marturisit, dar probabil ca accesoriul de Cartea Recordurilor fusese de mult facut omleta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni