• PRO TV
  • E INCREDIBIL de ce a fost in stare Loredana Pastrama ca sa ii faca rau sotului! Dezvaluiri socante la Happy Hour

E INCREDIBIL de ce a fost in stare Loredana Pastrama ca sa ii faca rau sotului! Dezvaluiri socante la Happy Hour

<span style="color:#f00;">E INCREDIBIL</span> de ce a fost in stare Loredana Pastrama ca sa ii faca rau sotului! Dezvaluiri socante la Happy Hour

Loredana Pastrama, cumnata lui Pepe, face scandal oriunde merge si cu oricine vorbeste.

Dupa ce a vorbit-o de rau pe Raluca Pastrama, pe tatal ei, dar si pe Pepe, aceasta ii aduce acuzatii sotului ei, Dan Ipate. La emisiunea Happy Hour a fost invitata astazi prietenul lui Dan Ipate, Marian Oltean care a facut niste declaratii cutremuratoare despre Loredana.

"Loredana degeaba zice ca este o mama buna, fetita ei este bolnavicioasa din cauza ei pentru ca nu are grija de ea, nu o intereseaza de copii, ea vrea doar bani", a declarat Marian Oltean.

Mai mult decat atat, acesta a declarat ca Dan Ipate a venit si s-a plans la el ca Loredana i-ar fi furat la un moment dat cheile de la casa. El spune ca Loredana a intrat in casa acestuia si ca i-a furat tot ce i-a placut ei din locuinta. Si cum toate nu se opresc aici, Loredana, ca sa ii faca si mai mult rau sotului cu care este in proces de divort, si-a facut nevoile in mijlocul casei lui Dan Ipate.

Afla mai multe declaratii cutremuratoare despre ea din VIDEO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni