• PRO TV
  • Serviciul Roman de Comedie intra in vacanta pe 30 mai. Vezi ce surprize iti pregateste Toni Grecu

Serviciul Roman de Comedie intra in vacanta pe 30 mai. Vezi ce surprize iti pregateste Toni Grecu

Serviciul Roman de Comedie intra in vacanta pe 30 mai. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi ce surprize iti pregateste Toni Grecu</span>

Chiar daca Serviciul Roman de Comedie se termina pe 29 mai, Toni Grecu n-are vacanta: pentru toamna pregateste un proiect complet nou ca poveste, scenariu, personaje, decor si productie, o completare a SRC pe o alta dimensiune.

Ce veti face in aceasta vacanta?

Desi sezonul SRC se incheie pe 29 mai nu pot spune ca intram in vacanta, asa cum s-ar putea crede, deoarece incepem imediat pregatirile pentru toamna, deci iunie si iulie vor fi doua luni de munca normala. Despre vacanta, in adevaratul sens al cuvantului, vom vorbi in august.

 

Reusiti sa va desprindeti vreodata de personajele din Serviciul Roman de Comedie?

Nu prea. Fiind o activitate cvasicontinua, cel putin pe segmentul de script, la scenarii, va dati seama ca totul de invarteste in jurul personajelor SRC. Nu cred ca este o zi in care sa nu discut cu vreun coleg despre o idee sau despre ceva legat de program.

 

De abia se termina acest sezon, dar vrem sa va intrebam daca stiti deja ce va fi la toamna la SRC?

Normal ca stiu. Ne dorim haine noi, adica decor proaspat, in ton cu formula noua de emisiune. De asemenea, vom insista pe latura de spectacol, de show si, probabil, ne vom implica in actualitate cat se poate de mult, tinand cont ca urmeaza o toamna fierbinte cu alegeri si multa comedie politica.

Dar cel mai important lucru pe care ni l-am propus pentru toamna ce vine este un proiect complet nou ca poveste, scenariu, personaje, decor si productie, o completare a SRC pe o alta dimensiune. Nu vreau sa va spun mai multe acum, avem timp destul pentru asta, mai ales ca e vorba de o susrpriza si nu vrem s-o divulgam brusc, fara a crea un orizont de asteptare.

Ne dorim doar sa ii asiguram pe toti prietenii si telespectatorii nostri ca agentii SRC nu au vacanta. Ei stau permanent la datorie. Servim comedia! Razi pentru tine, razi pentru tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni