• PRO TV
  • Un nou caz Scarlett Johansson: 36 de poze NUD ale unei vedete circula pe internet

Un nou caz Scarlett Johansson: 36 de poze NUD ale unei vedete circula pe internet

Un nou caz Scarlett Johansson: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">36 de poze NUD ale unei vedete </span>circula pe internet

O actrita braziliana, care a jucat in telenovele ca "Legaturi de familie" sau "Cuibul de vipere", difuzate de AcasaTV, este personajul principal intr-un scandal urias, legat de o serie de fotografii nud care circula pe internet.

Carolina Dieckmann spune ca i-a fost spart contul de e-mail si astfel ar fi iesit la iveala 36 de poze in care apare dezbracata. Politia investigheaza cazul si a fost deja retinut un tanar de 17 ani, despre care spune ca ar fi autorul. Adolescentul lucreaza ca profesor de informatica la o scoala din Sao Paulo.

In data de 15 mai, pe site-ul Cetesb au aparut poze nud cu actrita Carolina Dieckmann si, chiar daca au stat acolo doar cateva minute, a fost suficient cat sa fie accesate de mii de utilizatori. Pentru a rezolva problema, expertii IT ai site-ului au fost nevoiti sa-l inchida pentru cateva ore. Insa aceleasi fotografii au mai aparut pe un site englez pentru adulti, la inceputul lunii mai.



Totul ar fi fost un atac de tip phishing: hackerii au spart contul de e-mail si au furat de acolo pozele, explica autoritatile. Imediat au incercat s-o santajeze pe actrita, cerandu-i acesteia 5.000.000 de dolari.

Cazul ei seamana izbitor cu cel al actritei Scarlett Johansson. In urma cu un an, iphone-ul vedetei a fost atacat de hackeri, iar acestia ar fi avut acces la mai multe fotografii nud cu actrita. Pozele respective au facut inconjurul lumii in momentul in care au fost scapate pe internet. Dupa ce imaginile cu Scarlett au aparut pe internet, actrita a marturisit pentru Vanity Fair ca isi facuse acele poze pentru a le trimite sotului ei de la acea vreme, Ryan Reynolds.

"Merg la cina si ma gandesc ca toti oamenii au vazut pozele cu mine goala. Chiar si in cazul in care nu le-au vazut, ajungi sa fii paranoic", a spus vedeta, inca afectata de scandal.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni