• PRO TV
  • Din nou singura si disponibila! Cele mai HOT poze ale Laurei Cosoi

Din nou singura si disponibila! Cele mai HOT poze ale Laurei Cosoi

<span style="color:#f00;">Din nou singura si disponibila!<span style="color:#000;"> Cele mai HOT poze ale Laurei Cosoi</span> </span>

Vestea ca Laura Cosoi s-a despartit de Smiley a surprins pe toata lumea. Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie, fiind convinsi ca este cea mai buna varianta pentru amandoi. Nu exclud, insa, colaborari in viitor.

Un nou proiect, la ProTV

Laura Cosoi se transforma intr-o zana veritabila. Incepand din 14 iunie, vedeta implineste la PRO TV in fiecare joi, de la ora 00:00, cate “Un vis de femeie”.

Fie ca e vorba de o plimbare cu balonul, o zi in compania unei vedete, o zi pe cea mai tare plaja din Ibiza sau o zi petrecuta pe un iaht in Croatia, Laura Cosoi va face in asa fel incat totul sa fie posibil.

Un articol vestimentar pe care femeile il poarta zilnic, interzis in scolile din Marea Britanie. De ce a fost luata aceasta masura drastica

12 femei vor avea astfel sansa de a-si vedea visul cu ochii si de a trai lucruri pe care doar si le-au imaginat.

"Ma voi ocupa de tot, astfel incat fiecare vis de femeie sa devina realitate si ele sa simta ca "La vita e bella!"", spune Laura.

Andra, asa cum NU ai mai vazut-o niciodata. Uite cele mai haioase ipostaze cu sotia lui Maruta

10 poze HOT

Nu doar la vita e bella, ci si Laura, care nu a dus lipsa, de-a lungul timpului, de oferte pentru pictoriale sexy. Unul dintre acestea, realizat in 2011 pentru revista Playboy, in care Laura Cosoi se descopera in toata splendoarea, inca face deliciul tuturor.

Iar participarea la "Dansez pentru tine" a adus pe scena un dans care a starnit imaginatia intregii suflari masculine, alaturi de Adriela Morar si de Gina Pistol.


Vezi galeria foto, imediat dupa video:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni