• PRO TV
  • EL este cel mai norocos castigator al unui concurs Got Talent! A semnat un contract FABULOS:

EL este cel mai norocos castigator al unui concurs Got Talent! A semnat un contract FABULOS:

EL este <span style="color:#f00;">cel mai norocos castigator</span> al unui concurs Got Talent! A semnat un contract FABULOS:

Afla despre cine e vorba.

Pudsey, cainele dansator de la Britain's Got Talent, care a castigat marele premiu in valoare de 500.000 de lire, impreuna cu stapana lui Ashleigh , are un succes fenomenal si primeste oferte dupa oferte, scrie entertainmentwise.com.

Cea mai recenta veste - stapana lui Pudsey a semnat un contract cu o editura pentru scrierea unei carti despre viata simpaticului animalut, iar pretul contractului - nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de lire.

"Povestea lui Pudsey va fi o lectura fascinanta. Poate acum radeti, dar cartea se va vinde foarte bine. Va scrie cineva totul, din partea cainelui, care evident ca nu poate scrie carti si nici nu vorbeste engleza. Planul este ca povestea sa apara pana la Craciun si va fi pe mesele tuturor englezilor, langa ceaiul de dimineata", a declarat o sursa pentru The Sun.



De cand au castigat Britain's Got Talent, Ashleigh si Pudsey sunt la mare cautare, si in Marea Britanie, dar si peste ocean. Cei doi au refuzat, se pare, o aparitie in cadrul unui show celebru in SUa, din cauza programului incarcat, dar un alt zvon spune ca Pudsey ar putea urma in curand o cariera in muzica pop... oricat de ciudat ar suna asta. :) 



AMERICA'S GOT TALENT, sezonul 5, este INTEGRAL si EXCLUSIV pe voyo.ro 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni