• PRO TV
  • Andreea Esca: Marturisiri INEDITE despre salariul ei, show-urile ProTV si Andreea Marin

Andreea Esca: Marturisiri INEDITE despre salariul ei, show-urile ProTV si Andreea Marin

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Andreea Esca: Marturisiri INEDITE</span> despre salariul ei, show-urile ProTV si Andreea Marin

Intr-un interviu pentru paginademedia.ro, Andreea Esca a vorbit despre legenda creata in jurul salariului pe are il castiga ca prezentatoare a Stirilor ProTV de la ora 19:00, despre cum s-ar simti daca ar fi invitata sa participe la "Dansez pentru tine" sau la "Romanii au talent", dar si despre o intamplare interesanta care o leaga de Andreea Marin.

Provocari

Intrebata daca ar accepta sa fie jurat la "Romanii au talent", Andreea Esca spune ca nu s-a imaginat intr-o asemenea ipostaza, dar ca s-ar simti mai apropiata de Andi Moisescu, decat de ceilalti jurati.

Nu stiu daca as putea. Nu poti sa stii daca poti pana nu incerci. Sunt mai apropiata de Andi Moisescu, de pe vremea cand era un foarte bun DJ la radio. Andi ar fi la distanta de cei doi, dar mi-ar placea si de ceilalti doi.

Pe de alta parte, marturiseste ca o eventuala participare la "Dansez pentru tine" ar fi o adevarata provocare, careia nu stie daca i-ar face fata.

Mi s-a propus, dar e foarte greu, eu nu stiu sa fac lucrurile tip rasol si ar trebui sa ma straduiesc, mi se pare foarte greu. Nu ma veti vedea la celalta editie, poate o sa am un curaj nebun, pentru un caz umanitar, dar un sezon intreg nu cred ca as fi in stare fara sa neglijez celelalte lucruri.

Salariul Andreei Esca - o dilema nationala :)

Sunt oameni care au si care vor mai mult si mai mult. Cred ca sunt multi care se muta pentru ca acolo e un salariu mai bun. Salariul meu este o poveste, o legenda, dar lumea a evoluat, exista joburi mult mai importante exista emisiuni mult mai bine platite.

Daca s-ar publica o lista cu salariile vedetelor, m-as duce glont sa ma uit la salariul meu, as vrea sa vad si eu cat castig
.

Daca ar fi sa aleaga intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu...

As alege-o pe Andreea Marin pentru ca ea a fost cea care m-a sunat prima sa ma felicite dupa primul direct, in ’95, cand s-a lansat Pro TV-ul.

La cativa ani dupa lansare, Andreea Marin m-a intrebat daca imi amintesc cand m-a sunat dupa primul jurnal de la ProTV, pe atunci ea era Andreea Gheorghita. Atunci a sunat in redactie, dupa jurnal, si ne-a felicitat. I-am spus ca nu-mi mai aminteam, au trecut multi ani de atunci.


Citeste mai multe din acest interviu pe paginademedia.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni