• PRO TV
  • Blake Lively, jenata de scenele de sex din ultimul ei film: “Ma ingrozesc”. Vezi de ce nu va mai face niciodata asa ceva

Blake Lively, jenata de scenele de sex din ultimul ei film: “Ma ingrozesc”. Vezi de ce nu va mai face niciodata asa ceva

Blake Lively, jenata de scenele de sex din ultimul ei film: “Ma ingrozesc”. Vezi de ce nu va mai face niciodata asa ceva

Blake Lively este starul celui mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Savages", unde frumoasa blonda ne va arata mai multa piele decat in serialul "Gossip Girl", care a facut-o celebra. Sex, viol, droguri si violenta. Personajul lui Lively experimenteaza toate astea in noul film.

"Acest film a fost inspaimantator in foarte multe feluri - este grafic, este atat de violent, iar personajul meu experimenteaza atat de multe... Este o provocare pentru mine si ca actor, si ca persoana", a declarat actrita despre rolul rau.

Pe de alta parte, Blake si-a exprimat si ingrijorarea privind reactia familiei sale cand va avedea acest film.
"Am familie. Am nepoate si nepoti si o audienta tanara, care se uita si la "Gossip Girl. Am responsabilitati si privind viata mea personala", a mai declarat  ea.

"Am fost intr- o situatie ciudata facand acest film. Cel mai important lucru a fost sa spun adevarul, sa transmit esenta povestii. Cred ca personajul meu este o fata moderna. Vine dintr-o familie care s-a imbogatit recent, locuieste in Laguna Beach, in timp ce mama ei calatoreste cu cei opt soti diferiti... si cred ca povestea spune multe despre cum o fata poate ajunge asa", a mai explicat ea.

In filmul "Savages", personajul lui Lively este intr-o relatie sexuala cu doi barbati, interpretati de Taylor Kitsch si Aaron Johnson.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni