• PRO TV
  • EFECTUL Cristian Gog asupra femeilor: Cum a reusit sa faca 5 fete frumoase sa rada in hohote

EFECTUL Cristian Gog asupra femeilor: Cum a reusit sa faca 5 fete frumoase sa rada in hohote

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">EFECTUL Cristian Gog asupra femeilor: </span>Cum a reusit sa faca 5 fete frumoase sa rada in hohote

In emisiunea Danei Rogoz de sambata, de la ProTv International, este invitat si Cristian Gog, care se trezeste inconjurat de cinci femei, una mai frumoasa ca alta. Mentalistul reuseste sa le amuze pe toate, cu trucurile sale magice.

Sambata, 30 iunie, de la ora 20:30, Dana Rogoz isi aduna cele mai bune prietene si face o adevarata petrecere a burlacelor in ultima editie a emisiunii “De Suflet”, din acest sezon, la ProTv International.

Nu au lipsit muzica, distractia si nici lacrimile ori marturisirile emotionante. Dana a pregatit surprize pentru invitatele sale, Alina Grigore, Ada Condeescu, Aylin Cadir si Adela Popescu.

Laura Cosoi, singura care a lipsit motivat, a participat totusi la o parte din amuzamentul din platou, prin telefon. Aceasta a spus ca a trait multe momente frumoase alaturi de Dana, cu care este prietena de 9 ani. Printre cadourile Danei catre prietenele ei s-au numarat cateva piese interpretate de 2 barbati celebri: Dima din serialul “pariu cu viata” si Valentin Dinu, finalist “Romanii au talent”.

Bauturile, nu de orice fel, ci unele speciale, au fost pregatite de Luca Valentin, de asemenea fost concurent al emisunii “Romanii au talent”, cu tot showul de rigoare.

Invitatele Danei la ProTv International au trecut si prin clipe de uimire totala, pentru ca celebrul mentalist Cristian Gog a venit cu cateva numere incredibile. Timp de mai bine de jumatate de ora, el a facut diverse trucuri cu cartile de joc, dar si unul cu un lacat pe care a prins si a inchis inelele luate de Adela, Alina, Ada si Aylin.

Care a fost combinatia si cum s-a terminat trucul, romanii de pretutideni vor vedea doar urmarind aceasta editie “De Suflet”.

Intra pe www.stirileprotv.ro si afla rezultatele Evaluarii Nationala 2012, pe fiecare judet in parte



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni